2777
2789
عنوان

سرطان

152 بازدید | 11 پست

سلام من دیروز متوجه شدم مامانم سرطان داره یعنی خودش گفت بهم و کسی اطلاعی نداره مامانم حتی نمیخاد ب بابام بگه چون خودش کلیه ش عفونت کرده بیمارستانه کم خونی شدیدی داره سابقه سکته داره

کسی هست ک اعضای خانواده ش دوست آشنا سرطان داشته باشه

باید چ رفتاری انجام بدیم ب طرف حس بدی نده امید داشته باشه؟

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

عمه منم سرطان داشت اصلا ب روش نمیاوردیم و عادی بودیم مثل همیشه و البته خیلی مهربون..ولی نه درحدی که فکر کنه ترحم میکنیم

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

ازه عزیزم 

من خواهرزادم ۵ سالشه از عید فهمیدیم این مشکلو داره

تازه الان ی کم با این قضیه کنار اومدیم

اصلا به هیچ وجه جلوش نشون ندین ک ناراحتین بهش امید بدین درمانشو پیش ببرین فقط محیط اروم براش ایجاد کنین روحیه دادن بهش خیییلی براش خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا مادرتونو شفا بده انشاالله

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

عزیزم زودتر درمان رو شروع کنن سرطان اگه زود درمان بشه اصلا کشنده نیست یکی از فامیلامون سرطان نسبتا پیشرفته پروستات داشت خداروشکر درمان شده به نظرم به پدرتون هم بگن شاید نیاز به هزینه باشه

ازه عزیزم من خواهرزادم ۵ سالشه از عید فهمیدیم این مشکلو دارهتازه الان ی کم با این قضیه کنار اومدیماص ...

وقتی بهم گفت خیلی عادی گفتم مرگ حقه

ولی شب گویا گریه کرده بود میگه من هنوز بچه تو رو ندیدم ازدواج نکردی بعدش میگه بیا آشپزی یاد بگیر غذاتو خوب بخر 

وقتی بهم گفت خیلی عادی گفتم مرگ حقهولی شب گویا گریه کرده بود میگه من هنوز بچه تو رو ندیدم ازدواج نکر ...

خب عزیرم توام تو برخورد اول خوب بهش دلداری ندادی

بنده خدا ترسیده ناراحت شده باید روحیه میدادی بهش میکفتی خوب میشی درمان داره🥲

عزیزم زودتر درمان رو شروع کنن سرطان اگه زود درمان بشه اصلا کشنده نیست یکی از فامیلامون سرطان نسبتا پ ...

نگفته کلا نمیخاد هیچکس خبر دار شه دکتر گفته باید بستری شه و بابام گفته برا چی بیا بندر برو دکتر برا واریس پا اینجا هزینه بالاست 

الان ی هفته ست تهرانیم 

ولی بابام قبول نمیکنه شنبه بستری شه 

خب عزیرم توام تو برخورد اول خوب بهش دلداری ندادیبنده خدا ترسیده ناراحت شده باید روحیه میدادی بهش میک ...

فکر میکردم داره شوخی می‌کنه الکی میگه هیچ نظری نداشتم واقعی باشه حتی الان

مامانم منم وقتی فهمید سرطان داره گریه میکردو میگفت به خاله ات میسپارمت، منم بهش گفتم  هیچکسی برا بچه ات مادری نمیکنه جز خودت، پس خودت خوب شو و بچه اتو حواله نده به کسی

عجل برگشته میمیرد نه بیمار سخت و ..........

بخوای به کسی نگی و درمانو شروع نکنید، به پیشرفت بیماری کمک میکنید پس یه دکتر خوب پیدا کن و درمانو شروع کنید

محال ممکنه کسی تجربه کرده باشه و بگه روزای سختی نبود، خیلی سخته ولی باااااید خوب بشه

اصلا نگران نباش روش های جدیدی برای درمان سرطان به کار برده میشن که جوابدهی بالایی دارن و بیماران کاملا حالشون خوب میشه یکی از این روش های جدید که مرکز هسته ای سارا جدیدا به خدماتش اضافه کرده درمان با لوتشیوم هست حتما به این مرکز مراجعه کن