2777
2789
عنوان

جاری حسود

635 بازدید | 16 پست

واقعا فازش چیه ؟

امشب یه مهمونی دعوتیم منم از صبح رفته بودم کلیپ بارداری صبح ارایشگاه هم رقته بودم دیگه ارایشمو پاک‌نکردم بعدش اومدم خونه مادرشوهرم یکم دیگه باهم بریم مهمونی

بعدش رسیدم دیدم جاریم داره ارایش میکنه و موهاشو درست میکنه ازم پرسید ارایشگاه رفتی گفتم اره صبح رفته بودم ولی الان پاک‌میکنم زشته اینطوری برم مادرشوهرم گفت نه ملایمه بذار بمونه ارایش روزمره مردم از این زیاده راست میگه ارایش منم خیلی ملایم بود بعد باورتون میشه دیدیم جاریم رفت صورتشو شست غیبش زد ؟الان خانوم ارایشگاهه منتظریم تا بیاد بریم مادرشوهرم زنگ زد به دختر جاریم گفت چرا دیر کردین دخترشم گفت دارن موهای مامانو شنیون میکنن  انگار عروسیههه🤣🤣🤣

من طلا بخرم با شوهرش دعوا میکنه خونه بخرم خون به پا میکنه لباس بخرم شبیهشو میره پیدا میکنه

😑😑😑😑😑وااااییییییببی..... 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

ببخشید شما طلا بخرید چه ربطی به اون داره؟ چه حسود 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا تقصیر بزرگ ترتونه

اونکه میدونه عروسش،چه مدلیه

باید بساط حسادت رو جمع می کرد

به شما می گفت آره دخترم برو آرایشت رو بشور هم برای بچه خوب نیست هم عروسی بابای شوهرتون که نمیخواید برید😂

من بودم میرفتم صورتمو میشستم تا دیگه کسی نباشه رقابت کنه امشب سنگ رو یخ شه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
من بودم میرفتم صورتمو میشستم تا دیگه کسی نباشه رقابت کنه امشب سنگ رو یخ شه

افریییییین بره صورتشو بشوره بعد تو مهمونی تیکه بارون کنه بگه مگه اومدی عروسی 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ولی بنظر منم تو برو صورتتو بشور هر چی باشه ارایش از صبح رو صورتته بشور بره

آفرین دقیقا 

اینجا تقصیر بزرگ ترتونهاونکه میدونه عروسش،چه مدلیهباید بساط حسادت رو جمع می کردبه شما می گفت آره دخت ...

بیچاره چه میدونست اخه ارایش منم یه ارایش خیلی سبک و ملیحه اصلا غلیظ نیست که😂

بیچاره چه میدونست اخه ارایش منم یه ارایش خیلی سبک و ملیحه اصلا غلیظ نیست که😂

موهاتم درست کردی؟

موهاتو وا کن

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔