2821
2789
عنوان

پاییز قشنگم

73 بازدید | 11 پست

قدمات نارنجی ، پاییزِ من🍂

دلم تنگ شده واسه بوی تندِ نارنگی و نمِ بارونت ؛

واسه همه غروبایی که خورشید نگاهش یه جورایی براق تر از همیشه‌اس !

دلم تنگ شده واسه آسمونِ پر از ابرت ،

واسه نشستن رو نیمکتای پارک و سرمای دلچسبِ بستنی شکلاتیو وانیلی !

دلم تنگ شده واسه برگای نارنجی و زردت 

دلم هوای خنک و آتیش های عصر پاییز رو کرده 

من دلم خیلی تنگه برای روزها و شب هام "به وقتِ پاییز" ....🧡

لحظه شماری میکنم برای امدنت پاییز قشنگم 🍂

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

چه حس خوبی داری🥰

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هییی هنو خیلی مونده بعدم میخای ما مدرسه اییارو بدبخ کنی تازه تموم شد امتحانای کوفتی/:

نه اینجا بارون زده عین عصر پاییز شد 😅

روزی دلتنگ همین مدرسه میشی دختر

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

چه حس خوبی داری🥰

حس خوب شما دادی زیبا 😍

اتفاقا امروز ظهر منم هوس پاییز کرده بودم فقط بدیش اینه بچه ها ک مدرسه میرن خیلی مریض میشن و انتقالش ...

اره فقط ویروسش 

حس خوب شما دادی زیبا 😍

قربونت 🥰 اتفاقا امروز یک بارون شدیدی بارید که انگار خود پاییز بود اصن خیلی حال داد تو این گرما ⛈️

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

وای تاپیکتو خوندم بغضم گرفت ...............الان خیلی حس عصر پاییز رو دارم  

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

وای تاپیکتو خوندم بغضم گرفت ...............الان خیلی حس عصر پاییز رو دارم

عب نداره دختر🥰🩷

۶۰ روز مونده دیگ 

چشم به هم بزنیم اومده 

عب نداره دختر🥰🩷۶۰ روز مونده دیگ چشم به هم بزنیم اومده

راست میگی............انتظارش از خودش قشنگتره..........................مخصوصا غروبای شهریور  

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز