2777
2789
عنوان

عید غدیر

69 بازدید | 14 پست

سلام به همگی

عیدتون خیلی مبارک. ایشالا که امروز روز خیلی خوبی و پر از حاجت روایی برای همه باشه. امروز روزیه که میگن خدا خیلی از حاجت ها رو روا میکنه. بیاید برای حاجت روایی هم دیگه تو امروز دعا کنیم و دعای ناد علی رو بخونیم. التماس دعا از همگی

بسم الله الرحمن الرحیم

نادِ علیً مظهرَ العجایبِ تَجِدهُ عیوناً لکَ فی النوائب

کُلَ هَمٍّ و غَمٍّ سَيَنْجَلي

بِعَظَمَتِكَ يا اللهُ

بِِنُبُوَّتِكَ يا مُحَمَّدُ

بِولايَتِكَ يا عليٌّ يا عليُّ يا عليّ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد کدوم درس ها به صورت تخصصی ارائه میشه که جمعیتتون حدود سی نفره؟

سلام. من چون از نحوه ی اداره ی نینی سایت راضی نیستم دیگه نمیام اینجا و به خاطر همین دیر پیامتونو دیدم. 

ما گروه بندی میشیم اینجوری نیست که همه با هم توی کلاسا باشیم. بعد درس تخصصی که بیشتر درسا مثل بیو شیمی و آناتومی و فیزیولوژی و اینا ترم یک داشتیم که اونام تخصصین. ترم دو بازم آناتومی داشتیم. البته واسه آناتومی بازم گروه بندی میشیم و سالن تشریح هم میریم و روی جسد کار میکنیم. امتحانشم عملی هم داره ینی میریم سر جسد و استاد میپرسه مثلا این قسمت اسمش چیه. درسای عمومی هم داریم مثل روانشناسی که با استاد ویسی داشتیم خوب بود.

سلام. من چون از نحوه ی اداره ی نینی سایت راضی نیستم دیگه نمیام اینجا و به خاطر همین دیر پیامتونو دید ...

خیلی لطف کردید جواب دادید

فقط سوالا بالا بهم جواب میدید که برای بیوشیمی و فیزیولوژی و اداب پزشکی چه منابعی ارائه کردن

بعد میشه اسم استاداتون هم بگید 

ممنون