2777
2789
عنوان

کمک ، کمک کمک کمک 😭🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه بپرسن میگم صادقانه 😓

توکلت بخداباشه

اصلاناراحت نباش

توکه قصدبدی نداشتی

انشاءالله هرچه صلاحته پیش بیاد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
تو حموم با چی بشورم شامپو بچه بزنم خوبه ؟ بعدش اون خط هایی که زده امکانش هست برن یا همیشه می مونن ؟ ...

با هر شوینده ای که همیشه میشوری فرقی نداره.خطوط به مرور کمرنگ میشه اگه ترمیم نری که خیلی زود پاک میشه 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
با هر شوینده ای که همیشه میشوری فرقی نداره.خطوط به مرور کمرنگ میشه اگه ترمیم نری که خیلی زود پاک میش ...

مرسی عزیزم  امیدوار شدم ان شاءالله زودتر بره ، ترمیم هم قطعا نمیرم . الان قدر نعمت های خدا رو می فهمم هر چی که خدا داده زیباست آدم نباید دست به صورتش بزنه . آینده مو سپردم دست  خدا هر چی خودش صلاح میدونه همون بشه .

مرسی عزیزم امیدوار شدم ان شاءالله زودتر بره ، ترمیم هم قطعا نمیرم . الان قدر نعمت های خدا رو می فهم ...

قربونت عزیزم.ولی میکرو اگه جای خوب و اصولی انجام بشه خوبه من سه ساله انجام دادم خیلی راضی هستم خیلی حالت ابروهام خوب شد و به صورتم روح داد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲