2777
2789
عنوان

کمک ، کمک کمک کمک 😭🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداییش اگه قرار بود ابروی کلفت و تیره بهتون بیاد که دیگه ابروی خودتون اینجوری نبودشاخ در میارم خیلی ...

اولین بار بود گول خوردم 😭😭😭 من حتی تا حالا رنگ مو هم نزدم ، پلکم نذاشتم ، کاشت ناخن هم نکردم تا حالا ، 

😭😭😭😭😭😭

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

ببین اسی من موهای بلندوقشنگی داشتم

بعدرفتم دوست حسودم موهام روباکلک درحدپسرونه زد

مثل الانتوکلی گریه کردم وهمزمان خواستگاری هم جورشد😁😂🤣🤣🤣🤣

بعدبختم بازشد

شایدخیرباشه وسبب بازشدن بختت بشه

من نمیدونم چکارکردی روی ابروت

ولی دوستان گفتن بشوری میره

الان بشورش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چجوری همچین ریسکی کردی واقعا موقع خواستگاری اونم جایی که نمیشناسی میکرو کردی؟

قصد نداشتم میکرو کنم به خاطر اصلاح رفته بودم اولش گفت که فقط اون جاهای خالی مثل تاج آبرومو دو تا خط می کشه تموم که شد دیدم همه جا رو خط زده کلفت و تیره شده ، حماقت کردم 

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣ببین اسی من موهای بلندوقشنگی داشتمبعدرفتم دوست حسودم موهام روباکلک درحدپسرونه زدمثل ال ...

کاش به خیر بگذره زیاد به چشمشون نیاد ابرهام بخت منم باز بشه خدایااا دیگه از این غلطا نمی کنم دیگه به حرف کسی گوش نمی‌کنم 

کاش به خیر بگذره زیاد به چشمشون نیاد ابرهام بخت منم باز بشه خدایااا دیگه از این غلطا نمی کنم دیگه به ...

ناراحت نباش

فوق اش پرسیدن صادقانه جواب بده وبگوهمین داستان رو

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣