2777
2789
عنوان

کار

232 بازدید | 17 پست

چرا بعضی دخترها رفتاراشون بچگانه اس دوست من دایم از کار خرف میزنه واقعا خستم کرد .دایم کار کار درس درس شماها هم که کارمند هستید دایم از کار حرف میزنید میریم ارایشگاه حرف کار میریم هرجا حرف کار . هرجا هم میریم میگه چکاره هستیم بدم میاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب طبیعیه هر کس از موقعیتی که توش هست حرف میزنه حالا شانس تو اطرافیانت موقعیتشون کار و درس هست

ااصلا هم طبیعی نیست خسته و کوفته ساعت ۱۰ شب غز کار برگشتیم زنگ میزنه اون  همکارمون درباره کارهای امروز پاقعا مغزم رفت بهد اینکه همش هم گله  گله  حالم بهم خورد یکذره بلد نیست از موقعیتش لذت ببره . یکماه پیش هم بودیم همش کار یا خپاهرشم تلفنی حرف کار میزنه

ااصلا هم طبیعی نیست خسته و کوفته ساعت ۱۰ شب غز کار برگشتیم زنگ میزنه اون همکارمون درباره کارهای امر ...

خب باید بهشون بگی من تازه اومدم از سرکار ذهنم خسته است دیگه درمورد کار نمیتونم حرف بزنم 

دخترعموم نرفته هی میگفت میخام برم

انگار تحفه است؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز