2777
2789
خواهر قشنگم من حسمو میگم فقط امیدوارم ناراحت نشی پسرت رو‌ میدن ولی عقد با برادر شوهرت پنجاه پنجاه هس ...

ممنون عزیزم تشکرمیکنم دست شمادردنکنه بزار بره بدرک!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چجوریه انجام بدم عزیزم

توی یه جای ساکت بشین روزی ربع ساعت ، بعد روی تنفست تمرکز کن ذهنتو از همه چی خالی کن 

اینقدر باید انجام بدی و تمرین کنی که به حالتی میرسی که موقع انجامش احساس چرخش میکنی حس میکنی روی یه صفحه چرخنده نشستی و داری میچرخی 

فقط باید روی تنفس تمرکز کنی و ذهنتو از این دنیای مادی خالی کنی

کاربری دست دونفره
ممنون عزیزم تشکرمیکنم دست شمادردنکنه بزار بره بدرک!

حس میکنم از دست مادر شوهرت خیلی سختی کشیدی گلم ، ولی خدا با توعه چون دلت پاکه ، به زودی زندگیت خیلی خوب میشه فقط توکل کن به خدا که اون تنها کسیه که تو این روزای تنهاییت داری قربونت بشم ابجی خوشگلم 💕

کاربری دست دونفره
حس میکنم از دست مادر شوهرت خیلی سختی کشیدی گلم ، ولی خدا با توعه چون دلت پاکه ، به زودی زندگیت خیلی ...

ن عزیزم ادم خوبیه اتفاقا تاحالا بدی ندیدم ازش خداازش راضی باشه!تودلش نیستم ولی به ظاهر جزخوبی ازش چیزی ندیدم! خدایی برای من وجودنداره!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
ن عزیزم ادم خوبیه اتفاقا تاحالا بدی ندیدم ازش خداازش راضی باشه!تودلش نیستم ولی به ظاهر جزخوبی ازش چی ...

انشالله که هر چی به خیر و صلاح خودت و پسر گلت هست بشه، و روح همسر عزیزت شاد باشه 😭😔💔

کاربری دست دونفره
انشالله که هر چی به خیر و صلاح خودت و پسر گلت هست بشه، و روح همسر عزیزت شاد باشه 😭😔💔

ممنون عزیزم!