2777
2789
چشات بین عسلی و قهوه ای همچین حالتی حس میکنم من بچه چندم خانواده ام؟در ضمن حس میکنم موهات مواج باشه ...

چشمام قهوه ای موها مشکی ولخت آفرین حس ششمت خوبه ها

بچه دوم یاسومی درست؟ 

شوهرم کی فوت میکنه، موهاش ریخته، زجر میکشه همه عاجز شدن ازش ،سالی ماهی که حس میکنی را بگو بحق این رو ...

😑😑😑چرا میگی کی میمیره چطوری دلت میاد!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاله برای قبولی صدتا صلوات میفرستم انشاله خدا دلتو شاد کنه وحاجت رواشی

عزیزدل من حس میکنم نهایت تا آخر همین تیر ماه رنج و ناراحتی شما تموم میشه، انشالله خدا خودش کمکتون کنه 

کاربری دست دونفره
بچه اولم 🥲🫠

پسرمو بهم کیدن؟عقد بابرادرشوهرم درسته؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
😑😑😑چرا میگی کی میمیره چطوری دلت میاد!

چون همه ازش ناامیدن دیگه خوب نمیشه وهمه مخصوصا خودش زجر میکشه، خدا نصیب هیچکس نکنه انشاله هیچوقت تو عمرت همچین شرایطی راتجربه نکنی 

چون همه ازش ناامیدن دیگه خوب نمیشه وهمه مخصوصا خودش زجر میکشه، خدا نصیب هیچکس نکنه انشاله هیچوقت تو ...

تجربه کردم وهمسرم۴۵روزه که نیست وبا یه پسر۲ساله تنهام گذاشت!

چون همه ازش ناامیدن دیگه خوب نمیشه وهمه مخصوصا خودش زجر میکشه، خدا نصیب هیچکس نکنه انشاله هیچوقت تو ...

خدا کمکتون کنه عزیزم واقعا خیلی ناراحت شدم

پسرمو بهم کیدن؟عقد بابرادرشوهرم درسته؟

خواهر قشنگم من حسمو میگم فقط امیدوارم ناراحت نشی 

پسرت رو‌ میدن ولی عقد با برادر شوهرت پنجاه پنجاه هست 

مادر شوهرت راضی نیست حتی اگه در ظاهر 

و معذرت میخوام که میگم مادر شوهرت شما رو شوم میدونه🥲

کاربری دست دونفره