maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 851 عنوان خیلی تنهام 173 بازدید | 17 پست همینجوریشم دوستام زیاد نبودنیکی یکی دارن از چشمم میوفتنیکیشونم دیگه زیاد پیام و اینا نمیده تا من پیام ندمیکی دیگشونم که پیام میده، خودم دیگه نمیخوام باهاش دوست باشمبعضی وقتا میگم بهتر...تنهایی راحت ترمولی بعضی وقتا دلم میگیره ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️ 1403/04/05 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 851 چرا هوم؟ ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
رااااااابوگزیط عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 5842 من وقتی این احساس میکنم یک مدت از جلوی چشم ها قایم میشم و بعد چند سال با یک پیشرفت بزرگ میام اما تنهایی خوب نیست ولی زیادی گرم گرفتن و رو دادن بدتر
۰۰گل_برفی۰۰ عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 709 منم، توی مدت دوماه یا حتی کمتر نزدیک به ۷ تا از دوستامو از دست دادم اونم وقتی بود که فهمیدم اون میزانی که من برای اونا ارزش قائل میشم اونا برای من نمیشن و حتی یکیشون با دورویی کاری کرد که از چشمم بیوفته. یه روز خوب میاد.
nashimia عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 192 بهترهمه از پشت به تو خنجر میزننمن اون دوستاییی که به همه ی اونها اعتماد داشتم جوری زمینم زدن که نمیتونم بگمکلا آدم به هر کسی اعتماد بکنه بیشتر از اون ضربه میخورهبه قول چارلی چاپلین:از دشمنت یک بار بترس از دوستت هزار بار..... چارلی چاپلین:از دشمنت یک بار بترس از دوستت هزار بار
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 851 من وقتی این احساس میکنم یک مدت از جلوی چشم ها قایم میشم و بعد چند سال با یک پیشرفت بزرگ میام اما تنه ... :) ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 851 منم، توی مدت دوماه یا حتی کمتر نزدیک به ۷ تا از دوستامو از دست دادم اونم وقتی بود که فهمیدم اون میزا ... من دیگه حتی نمیتونم تشخیص بدم اصلا بهم اهمیت میدن یا نهتو حرف براشون مهمم ولی به نظرم همش دروغه ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 851 چن سالته؟ نوزده ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 851 بهترهمه از پشت به تو خنجر میزننمن اون دوستاییی که به همه ی اونها اعتماد داشتم جوری زمینم زدن که نمیت ... خودمم همین طرز فکرو دارماز یه چیزیم که خیلی متنفرم نصفه و نیمه دوست بودنهدوست ندارم دیگه با هیچکدومشون در ارتباط باشمولی همیشه منتظرم طرف مقابل دوستی رو تموم کنه ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
۰۰گل_برفی۰۰ عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 709 من دیگه حتی نمیتونم تشخیص بدم اصلا بهم اهمیت میدن یا نهتو حرف براشون مهمم ولی به نظرم همش دروغه منکه دیگه دوست زیادی ندارم عده ای همکلاسی که تا مدرسه تموم شد غیبشون زد یکیم هست که معمولا خودم باید بهش پیام بدم ، علاوه بر من دوستای زیادی داره که خب احتمالا اگه به منم پیام نده داره با اونا حرف میزنه یه روز خوب میاد.
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 851 منکه دیگه دوست زیادی ندارم عده ای همکلاسی که تا مدرسه تموم شد غیبشون زد یکیم هست که معمولا خودم باید ... 🙂🙂من حتی تو زمان مدرسه عم دوستای زیادی نداشتمنمیدونم بعضی وقتا حس میکنم به بقیه انرژی منفی میدم که هیچکس سمتم نمیادحتی یه مدت بود تنها تو نیمکت میشستم و تنها میرفتم زنگ تفریحخودمم دوست نداشتم شروع کننده ی دوستی باشمکلا حس میکنم آدم پیچیده ایم🙂😂 ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
۰۰گل_برفی۰۰ عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 709 🙂🙂من حتی تو زمان مدرسه عم دوستای زیادی نداشتمنمیدونم بعضی وقتا حس میکنم به بقیه انرژی منفی میدم که ... وای منم ، حس میکنم بقیه از من خوششون نمیاد یا دوست ندارن باهام دوست شن ، البته من کلا ادم پر هیجانی نیستم نسبت به هم دوره ای هام شایدم این دلیلشه یه روز خوب میاد.
maaaah1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 851 وای منم ، حس میکنم بقیه از من خوششون نمیاد یا دوست ندارن باهام دوست شن ، البته من کلا ادم پر هیجانی ... دقیقا...من توعم یا تو منی ❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️