2777
2789
عنوان

کار پر درامد

110 بازدید | 13 پست

بچه ها کاری ک دآمد خوبی داسته باشه چی خوبه ک بتونم شروع کنم؟

نظرتون درمورد مربی مهد کودک چیه؟

ادمینی خوبه درامدش ولی نمیدونم کجا کار پیدا کنم و از کجا شروع کنم☹️

اریشگری کدوم شاخه خوبه؟

یاانلاین شاپ بزنم لباس زیر و ورزشی

چه کنم؟

تنها صداس که میماند،و امان از صدای تو،که ابدی شد در گوش من   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچکدوم اینا خوب نیست خیلی ام طول میکشه جا بیفتی ادمینی هم من فکر نمیکنم کسی پیجش و بده دست کسی با حقوق اکثرا خودشون اداره میکنن برای بالا بردن کلاس شون و چوسی هاشون میگن اددمین دارن 

هیچکدوم اینا خوب نیست خیلی ام طول میکشه جا بیفتی ادمینی هم من فکر نمیکنم کسی پیجش و بده دست کسی با ح ...

ن دوستم ادمینه

ماهی ۲۰ درامد داره😂

خودمم چندماه کار کرذم

ولی نمیدونم کجا کار پیدا کنم

اخه خیلی زیاد شدهدرامد داره؟؟؟

خیلی. مژه جیزیه ک هر ماه باید تمدید کنه طرف، هرکی دوبار گذاشت دیگه نمیتونه نذاره، چون نذاره خیلی متفاوت میشه، حتی شهرهای کوچیک سرشون خیلی شلوغ میشه. حتی تو خونه و بدون نیاز ب سالن میتونی کار کنی 

چه خوب پس بگرد ادمینی پیدا کن از همون دوستت بپرس اگه راست میگه البته

راست میگ

ولی خب نمیگه بهم چون به ضرر خودشه

قبلنم ک کار میکردم ادمینی اون برام پیدا میکرد ولی میگف پولش شریکی مثلا سه چهارم مبلغ خودش میگرف

راجب پست آخرتون که قفله

بابا خدا میخواد نجاتت بده

و تو هنوز نمیدونی اون دام بود و خدا نجاتت داد ؟

اما بعدا متوجه میشی و خداروشکر میکنی 

ما انسان ها همه چیز رو نمیدونم 

خدا به موقعش یه خوبش رو برات می‌فرسته 

ازین چیزا برا منم پیش اومده ، دو سال ... 

اما یکی از بزرگان وقتی بهش التماس دعا گفتم گفتند که : خدا یچیزی رو برای شما صلاح نمیدونه و به صلاحتون نیست ولی شما خیلی اصرار میکنید 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
راجب پست آخرتون که قفلهبابا خدا میخواد نجاتت بده و تو هنوز نمیدونی اون دام بود و خدا نجاتت داد ؟اما ...

اون تایمی ک ازش خوشم اومد و دعا کردم خدایا این ادم وارد زندگیم بشه و اومد تو زندگیم

اگ نجاتی بود اصلا دعام قبول نمیشد و این ادم نمیومد جلو برا اشنایی بیشتر

اون تایمی ک ازش خوشم اومد و دعا کردم خدایا این ادم وارد زندگیم بشه و اومد تو زندگیماگ نجاتی بود اصلا ...

خدا گاهی میخواد انسان رو قوی و پخته کنه که انسان ها رو بشناسه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .