2777
2789
عنوان

بچه های تجربی

58 بازدید | 7 پست

کتاب و دوره برای دهم چی بخرم؟

و اینکه داشتن مشاور به نظرتون اوکیه کسی مشاور خوب آنلاین داشته؟

چون بیشتر مشاوران هم خدا تومن پول میگیرن نه تکنیک درست حسابی یاد میدن نه درست حسابی برنامه میچینن

از منی ک میخوام دوباره کنکور تجربی بدم به شما نصیحت 

مشاور نگیرید به جا پولش کتاب تست بگیر 

مشاور ی ماه 500 ازت میخوا  دیگه؟ به جاش ی کتاب برا نهاییت بگیر

خدایا برایمان بساز... 🌱

ببین بخوام برات بگم آی کیو بگیر برا تمام کتاب هات و برا ریاضی ا ضعیفی خیلی سبز بگیر همه اینایی که گفتم جامعشونو بگیر و اینکه اینارو داشته باشی و علاقه برا خوندنش رو داشته باشی نیاز به کلاس و مشاوره نداری

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به عنوان سال آخری بهت میگم هر مشاوره ای بدرد نمیخوره بعضیاشون فقط الکی عشوه میان هیچی ام بلد نیستن😂

اگه مشاوره خوب و با تجربه باشه اوکیه حتما بگیر کاراتو اوکی کنه و برنامه بده بهت

مشاور نمیخواد

خودت با برنامه قلم چی پیش برو

مشاورا معمولا نمیتونن همزمان برا آزمون و درسها و امتحانات مدرسه برنامه بچینن

پراکنده خونی میشه معمولا

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
از منی ک میخوام دوباره کنکور تجربی بدم به شما نصیحت مشاور نگیرید به جا پولش کتاب تست بگیر مشاور ی ما ...

قربون دستت منم امسال به زور خانواده مشاور داشتم با اینکه نهم بودم نکته زیاد بهم گفت بره تست زدن و درس خوندن امید وارم همونا کافی باشه

ساعت پیشنهادیت بره خوندن چقدره؟و اینکه به نظرت از کی شروع کنم؟چون خیلیا میگن از تابستون یکم شل باید شروع کرد که با روش خوندن درسا اوکی شیم

قربون دستت منم امسال به زور خانواده مشاور داشتم با اینکه نهم بودم نکته زیاد بهم گفت بره تست زدن و در ...

خواهش میکنم عزیزم اولا این ک شما دهمی 

دوما این ک تابستونه اره منم ساعت مطاله پایین رو میگم 4 ساعت کافیه کنکوری ک نیستی بگم خودتو بکش ولی چون تجربی ای درسم نمیشه ول کرد ... 

4 ساعت میشه روزی دوتا درس ی روز شیمی و فیزیک 

ی روز زیست و ریاضی 

هوس کردی ی نیم ساعت فارسی یا دینی هم بخون یا کمتر ...

خدایا برایمان بساز... 🌱