2777
2789
عنوان

⚜️...فـ.ال غنچہ...⚜️

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 282 پست
حضرت یوسف (ع)ای صاحب ف...ال ! از بزرگان بهره بینی و سخن دوستان را قبول کن که تو را نفع می رسد و اگر ...

من لطفا ابجد میخوام

دیروز جوابمو ندادی الان بگو لطفا

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب-د-جطالع خوبی داری چیزی را که از دست داده ای دوباره به دست خواهی آورد ، به تو تهمت یا طعنه میزنند ...

اسی از روی چی این فالو گرفتی؟خیلی دقیق بود بخدا.دقیقا الان چند ماهه دارم سنگینی یه تهمت رو به دوش میکشم خدا کنه اخرش مثل همین ف ال باشه عاقبتم خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
میشه ابجد بگیری برام؟

ب-ب-ا

طالعت روشن است . 

تشویش را از خودت دور کن . 

کارها بر وفق مراد تو خواهد شد اگر چیزی را از خدا طلب کردی به آن می رسی . 

اگر قصد سفر و یا انجام معامله ای داری ، آن را انجام بده برایت سودبخش است.

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨
ابجدنیت کردم

ا-ج-د

طالعت خوب است اما از نیتسی که کرده ای منصرف شو تا عاقبت کارت خیر شود . از بدیها پرهیز کن . رازت را نگه دار تا در حق تو دروغ نگویند از خوابی که دیده ای نترس عاقبت خوب خواهد شد ،اما آن را برای کسی بازگو نکن . از همنشین بد دوری کن یک نفر که نان و نمک تو را میخورد و ادعای دوستی با تو را دارد ،با تو روراست نیست البته نمیتواند صدمه ای به تو بزند ولی مراقب او باش و به خدا توکل کن.

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨