2777
2789
عنوان

⚜️...فـ.ال غنچہ...⚜️

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 282 پست

انبیا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خیلی ممنونم از وقتی که گزاشتید ولی به نیتم نزدیک نبود :))

خب ف.اله دیگه مگه دست منه 😕🤦

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا از منو نمیگی ابجد لطفا🙏

دارم میگم دیگه مگه یکی دوتایین 😕

ب-ج-ا

با این نیتی که کرده ای به خواسته ات میرسی 

و خداوند تو را از غم و رنج میرهاند و پول و ثروت خوبی نصیب تو میشود . 

اگر با کسی منازعه و دعوا داری عاقبت به نفع تو خواهد شد اگر او با تو 

نمی سازد نگران نباش عاقبت رام خواهد شد. 

اگر چیزی را از دست داده ای دوباره به دست می اوری . 

از عبادت کوتاهی نکن تا کارت راست و هم قلبت مصفا شود .

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨
ابجدنیت کردم عزیزم . 💗

چند بار میگی یعنی دوباره بگیرم؟؟؟ 😕

مگه یکی دوتایین یکم صبر داشته باش خبببب 🤦

هرکدوم که میدونید درست تره برای من بگیرید❤ولی من متوجه نشدم برمیگرده یا نه بلاخره... :)))

میکائیل:

فعلا در راه بازگشت است ولی فعلا منتظر شنیدن صدای زنگ نباشید.

چرا برام نمیگییریی؟ابجدنیت کردم

گرفتم چند بار میگییییییی

ابجد🩵🦋

ب-ج-ا

با این نیتی که کرده ای به خواسته ات میرسی 

و خداوند تو را از غم و رنج میرهاند و پول و ثروت خوبی نصیب تو میشود . 

اگر با کسی منازعه و دعوا داری عاقبت به نفع تو خواهد شد اگر او با تو 

نمی سازد نگران نباش عاقبت رام خواهد شد. 

اگر چیزی را از دست داده ای دوباره به دست می اوری . 

از عبادت کوتاهی نکن تا کارت راست و هم قلبت مصفا شود .

ابجد

ب-د-ج

طالعت نیک است و نیتت بر آورده می شود  رازت را به کسی نگو . 

باید مراقب بدخواهان باشی در کارت گشایش دیده میشود به خئاوند رحمان امیدوار باش و با توکل به او به کار و زندگیت ادامه بده . 

اطمینان داشته باش که روزهای بهتری در پیش خواهی داشت .

ابجد

ب-ا-ا

این نیتی که داری هیچ نفعی برایت ندارد بهتر است از این خواسته دست برداری . 

از کارهای بد و حرام پرهیز کن و به حلال قناعت کن . 

در کارت گشایش خوبی پیدا خواهد شد اگر مراقب افکار و نیاتت باشی . 

در زندگی صبر پیشه کن و به خداوند امیدوار باش.

انبیا

حضرت اسماعیل (ع)

ای صاحب ف.ال! تو را هیچ نرنجاند و باید که درستکار و راست عمل باشی . ای عزیرم صبح و شام عبادت و طاعت خداوند کنو مردم را از خودت خوشنود ساز، و رنجی بر پای تو رسیده بودکه اکنون بهتر شده ، و برپشت خود و پا و پهلویت نشانی داری که آن نشانه نیکبختی است . به تو از مردی کوتاه قد فایده رسد و زنی هست که شب و روز تو را دعا می کند و به واسطه دعای او خدا تو را حفظ می نماید و از برکت دعای آن زن است که عمر تو دراز می شود و به مراد دل برسی. ان شاء الله.

انبیا

حضرت زکریا (ع)

ای صاحب ف.ال ! در کار خود شتاب کن که آن کار شیطان است و عاقبت پشیمان خواهی شد . اما بشارت باد تو را که به دولت خواهی رسید واز جهت فرزند شاد شوی و قدم او بر تو مبارک است. هیچ غم مخور و یک دل باش . نگرانی داری ولیکن در دل خود غم راه مده که کارهایت زود اصلاح شود واگر غایبی داری زود به تو رسد و امسال بر تو مبارک می باشد و تو را سفری در پیش است که در آن خیر بسیار بینی. روز چهارشنبه هر چه از درگاه خدا طلب نمائی به توارزانی دارد انشاء الله و قرآن زیاد بخوان که عاقبت بخیر خواهی شد. انشاء الله.

ب-ا-ااین نیتی که داری هیچ نفعی برایت ندارد بهتر است از این خواسته دست برداری . از کارهای بد و حرام ...

ممنونم 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد»