2777
2789
عنوان

بهم فحش داد

1665 بازدید | 87 پست

نامزدم از اینایی بود ک بدون گفتن ب من هیچ کاریو انجام نمیداد ینی اب نمیخورد یکی ب من میگف بالا چشمت ابروعه دیگ وای ب حالش بود خیلی خیلی با من خوب بود اصلا نمیدونم چطوری بگم یه ساعت ازم خبرنداشت دیوونه میشد ۴ سال دوست بودیم چن روز پیش رفت خونه خاهرش یه شهر دیگس از این رو ب اون رو شده محل سگ ب من نمیداد اصلا انگار شده دشمن خونیم هرچقد با خوبی و مهربونی باش حرف زدم نمیفهمه االانم کلی فحشم داد😭😭😭😭منم از همه جا بلاکش کردم دیگ واسم تموم شد حالم خیلی بده😭😭😭😭

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایی قدرت تریاک ایی قدرت شیشه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
وا چش شد یهو؟

خودمم موندم ب خدا دستام میلرزه از عصبانیت و حال بد دارم دیوونه میشم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

دوستین؟خوب کردی محلش نذار شاید ادم شد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چرا خب؟ دلیلش چیه .چیزی دیده یا شنیده حتما

هیچی هیچی از وقتی رفته اونجا با مامانش رفته کلا عوض شد 

وا دعاییش کردن؟

بخدا من اصلا اعتقاد ندارم ولی الان یجوری با من بد شده شک کردم😭😭😭

هیچی هیچی از وقتی رفته اونجا با مامانش رفته کلا عوض شد

چیزی گفتن درموردت یعنی؟

ای بابا چه بد شد .ذهنم درگیر شد

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

چیزی گفتن درموردت یعنی؟ای بابا چه بد شد .ذهنم درگیر شد

نمیدونم حالم خیلی بده😭😭

نمیدونم حالم خیلی بده😭😭

الهی .عزیزم ناراحت نباش .بالاخره میاد صحبت میکنه ‌اما واقعا اگا صحبتی کردید به منم بگو چی گفته بهت ‌

عجب.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

عزیزم مشخصه دیگه خواهرش چرت و پرت گفته ولی مهم رفتار ایشونه مثال خیلی مردهارو خواهر و مادراشون پر میکنن اما اونا بله چشم میگن اما رفتار و اعمالشون تغییر نمیکنه و بعد اینکه شما بلاکش کردی چیکار کرد؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••