fatiimab2 مدیر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 188 عنوان اسم پسر | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست اسم پسر اولم احسان دومی رو نمیدونم چی بذارم،فرهان،علی سا،محمد آرتین،علی آرشا،میشه نظر بدین مرسی به حباب نگران لب یک رود قسم نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،،،،،،تا خدا هست به غم وعده این خانه مده 1403/04/05 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiimab2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 188 فقط حامد🙂 به حباب نگران لب یک رود قسم نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،،،،،،تا خدا هست به غم وعده این خانه مده
fatiimab2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 188 قدیمی نیست؟ به حباب نگران لب یک رود قسم نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،،،،،،تا خدا هست به غم وعده این خانه مده
جولیآپندلتون عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 862 احسان ب اینا میادآرسام، علیسان،سانیار،یارسان،امیرحسام،حامین دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂
fatiimab2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 188 محمد آرتین علی آرشا ترکیب سمیه،🥴 یه اسم ایرانی با عربی آره🤕 به حباب نگران لب یک رود قسم نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،،،،،،تا خدا هست به غم وعده این خانه مده
coantom عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 479 من با کلی دعوا اسم پسرمو گذاشتم نویان😂🤕 😂ارزششو داشت خدایی اسم قشنگیه