2777
2789
عنوان

عیدتون مبارک😃🎊💚

90 بازدید | 8 پست

سلام خانومااا عیدتون مبااااااارک😃🎉

امروز روز خوبیه واسه دعا در حق همدیگه..🥺

من پارسال نیت کردم یه کاری ب نیت امام علی انجام دادم و در عوض ازش خواستم اگه ب صلاحه با اون آدم ازدواج کنم..

دو روز بعد اون ادم شخصیت واقعیشو بهم نشون داد،و من از این بابت خوشحالم ک دیگه باهاش در ارتباط نیستم و خیلی از اتفاقات دیگ..

من از پارسال تا همین امروووز حال روحیم نسبت ب قبل خیلی بهتر شده آرامش دارم و خداروشکر از همه بابت خوبم..🥰

فقط کافیه ازش بخای..دست خالی برنمی گردونتت🥺💚

نفری ی صلوات یا هر چیزی که در توانتون هست ب نیت همدیگه بفرستین صد برابرش ب خودتون برمیگرده انشاالله🤲

مرسی ک انقدر مهربونید🥹🌿

یا علی🖐🏻💚

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

عید توم مبارک اللهم صل علی محمد و آل محمدالحمدلله الذی جعلنا متمسکین بولایه امیرالمومنین (ع) 💚

متشکرم عزیزم💚🌿

التماس دعا🖐🏻🌸

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سادات داریم واسمون دعا کنه😀😀😀

عههه مامان منم ساداته😃😃

عید شماهم مبارک 😍😍

ممنون گلم🥰❤️

منو از دعای خیرتون بی نصیب نکنید🥹🖐🏻💚