2777
2789
عنوان

من مجردم چون....

1614 بازدید | 61 پست

سلام خانما اول اینو بگم من فوق العاده ادم منطقیم پا رو احساساتم میزارم خیلی هم کمال گرا هستم این هست که تا حالا مجرد موندم.

پارسال با یکی اشنا شدم همیشه به دوستم میگفتم چقدر این پسره جنتلمنه کاش پا پیش میزاشت یک روز تو اینستا بهم پیام داد از اون جا ارتباطمون شروع شد اینم بگم قبلا منو ندیده بود دانشجوی یه دانشگاه بودیم از طریق دوست مشترک باهم اشنا شدیم خلاصه خیلی خوشحال بودم این بهم پیام داده یه روز قرا  گذاشتیم بیرون پسر خوش اخلاق و خوبی به نظر میومد. بعد اون روز یک هفته بهم پیام نداد همش با خودم کلنجار میرفتم چرا پیام نمیده بعد یک هفته که پیام داد گفت بازم با هم بریم بیرون منم بدون اینکه علتش بپرسم این یک هفته چرا پیام ندادی گفتم من دیگه تمایل ندارم با شما ارتباط داشته باشم اصن وا رفته پسره گفت کاره بدی کردم ! گفتم ن من دوس ندارم دیگه باهات باشم اونم بهش برخورد و رفت ولی مورد خوبی بود خونواده بافرهنگی هم داشت

نمیدونم شما چ طور بودین من یه موردی از یکی ببینم میبرمش زیر ذره بین کلی تحلیلش میکنم بعدم قطع رابطه😞 البته اینقدرم خشک هستم که نمیتونم مدرن اشنا بشم اینم استثنا بود

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام دقیقا  اما نباید میزدی تو دلت باید میگفتی شایدم دلیل موجهی داشته که نتونسته 1 هفت ...

واقعا خیلی بد برخورد کردم

خب عزيزم قصد اون اقا دوستي بود يا اشنايي براي ازدواج؟؟ چند سالته اگه دوست داري بگو

ازدواج. من ۲۸ چندوقت دیگه ۲۹ میشم

بنظرم شما دیگه هیچی نگو اما اگه خودش باز برگشت استقبال کن 

دیگه مطمینم برنمیگرده ۹ ماه گذشته

بنظرم شما دیگه هیچی نگو اما اگه خودش باز برگشت استقبال کن 

اره موافقم چون اگه نيتش خوب بوده باشه باز مياد سراغت

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد

هیچ انسانی کامل نیست همه نقاط ضعف دارن مسلما شما هم کاستی هایی داری پس کمال گرا بودن منطقی نیست عزیزم.سعی کن همیشه نقاط قوت و ضعف بقیه رو مقایسه کنی و اگه نقاط قوتش بیشتر بود همونطوری اونو بپذیری

زیرکانه‌ترین راه برای تسلط بر هر جامعه‌ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است ،زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان‌هایی آگاه و آزادی‌خواه پرورش دهند! سیمون دوبوار

ازش میپرسیدی چرا بعد یه هفته زنگ زده

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.