2777
2789
عنوان

بچه دوم آری یا نه

176 بازدید | 15 پست

سلام من یه دختر یک ساله دارم همسرم راننده اسنپ هست ماهی 20تا 25درمیاره طبقه بالای مادرشوهر زندگی می‌کنیم ولی خودمون یه واحد 60متری داریم دادیم اجاره یه باغ و یه مقدار زمین روستایی هم داره همسرم ارث رسیده بهش، میخواستم ببینم با شرایط من به بچه دوم فکر میکنین و اینکه اگه آره کی باید اقدام کرد همسرمم کمک میکنه تو بچه داری

بله

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییییی زوده بابا 

به بدن خودت احترام بذار

نمیدونم چطور میتونی وقتی بچه ت یکسالشه و اوج شیرین کاریاشه به بعدی فکر کنی!

منی که پسرم ۴ سال و نیمشه هنوز دارم از این لذت میبرممممم

همین که بهش ارث رسیده یعنی وضعتون توپه   اره بیار    از چند تا زمین یکشو بزنین ب اسم دخترتون   یکیشم بزنین برا بعدی که میاد 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بدترین کابوس برای من داشتن دو تا بچه اس 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلییییی زوده بابا به بدن خودت احترام بذارنمیدونم چطور میتونی وقتی بچه ت یکسالشه و اوج شیرین کاریاشه ...

آخه تنبلی تخمدان دارم دخترمم بعد یه سقط و دارو باردار شدم البته به نظر خودمم زوده سه سالگی به بعد مناسبه شاید

یکسال خیلی زوده بابا منی که دهه هفتادی هستم وقتی هفت سالم بود مامانم داداشمو آورد الان دیگه نمیشه پشت سر هم آورد هم بدنت آسیب میبینه هم بچه اولت از نظر روحی روانی آسیب می‌بینه الان باید به اون برسی تا به خودش بیاد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نه بابا دختررت خیلی کوچیکه اولا اون هنوز نیاز به توجه کامل شماداره پوم اینکه فردا همزمان میرن مدرسه دیوونه میشی همزمان بابد درس یاد بدی همرمان امتحان مبدن مدرسشون دوشیفته میشه از خوابو استراحت میوفتی چرا خودت خودتو دردسر میندازی درحق بچه ی اولتم ظلم میکنی اون باید حداقل۶سالش بشه بعد

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
آخه تنبلی تخمدان دارم دخترمم بعد یه سقط و دارو باردار شدم البته به نظر خودمم زوده سه سالگی به بعد من ...

آره عزیزم بیار واسه خودت و دخترت خوبه. منتهی بزار ۳ سالش بشه تا اقدام کنی و بشه و بدنیا بیاد ۴ سالش میشه بهترین اختلاف سنی هستش حداقل به دردهمدیگه هم بخورن. تک فرزندی اصلا خوب نیس نه واس خودت نه دخترت