2777
2789
عنوان

دیدن مطلب در خواب

82 بازدید | 3 پست

اونایی که  به روش مفاتیح با خوندن بیاین بگین  تونستید مطلب تون رو تو خواب ببینید ؟ 

من دیشب امتحان کردم 

اولا که اصلا خوابم نمیبرد و بعدشم یه سری خوابای غیر مرتبط دیدم میتونم قرص خواب بخورم که زودتر خوابم ببره؟

تا هفت شب باید ادامه بدم ؟ 

سلام ببخشید من برل کشف مطلب خوندم ، ک تو خواب ببینم اونی ک دوسش دارم و الان ی کم قهریم ، چه زمانی برمیگرده ؟ دیشب خواب دیدم یه برگه جواب ازمایش بارداری برا یه خانمی رو دادن دستم روش زده بود مثبته ، ایا ربط داره ب نیتم یا خوابم چرته و ادامه بدم تا شب ۷؟ دیشب شب چهار بددم ترخدااگ میدونید بگید ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید من برل کشف مطلب خوندم ، ک تو خواب ببینم اونی ک دوسش دارم و الان ی کم قهریم ، چه زمانی بر ...

عزیزم لطفا قسم خدارو نخور

منم نمیدونم باید ازکسی که تعبیرخواب واقعی بلده بپرسی 

اما طبق حرفای دایی ابراهیم بهتره ادامه بدی تاواضح بفهمی.اگرفهمیدی هیچ اگرنه خوابتو براش شرح بدی در قسمت نظرات. ممکنه کمکت کنه