2777
2789
عنوان

خانمای کنکوری ب نظرسنجی نیاز دارم

202 بازدید | 22 پست

تراز قبلی من ۷۴۴۷بوده،اگرمیانگین نمرات نهاییم این باشه تراز جدیدم تقریبا چقدمیشه:

فارسی=18

دینی=۱۹/۲۵

عربی=۱۹/۲۵

جامعه=۱۹/۷۵

فنون=۱۷/۲۵

جغرافی=۱۷/۵

تاریخ=۱۶

فلسفه=۱۵

سلامت=۱۱

زبان=۱۱/۲۵

ریاضی=۹/۷۵

سه تادرس آخری رو ترمیم نزدم

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۸۰۰۰
6
85%
۸۲۰۰
0
0%
۸۵۰۰
1
14%
۸۷۰۰
0
0%

خب پارسال چندبوده نمرات درسیت؟

من خودم پارسال نمرم شد 17.01 تراز 7550 داد امسال فکر کنم 8600 اینا بشه با توجه به اینکه امسال خیلی سخت‌تر از پارسال بود و همچنین افزایش نمراتم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پارسال چندبوده نمرات درسیت؟من خودم پارسال نمرم شد 17.01 تراز 7550 داد امسال فکر کنم 8600 اینا بشه ...

نمرآت پارسال همه میانگین ۱۱

۱۳.۱۴بوده 

وترازم ۷۴۴۷امسال باید بالاتر از این بشه دیگ

نمرآت پارسال همه میانگین ۱۱۱۳.۱۴بوده وترازم ۷۴۴۷امسال باید بالاتر از این بشه دیگ

پس آره اگه اینحوری باشه فکر کنم نزدیک 9000 بشه ترازت شایدم بیشتر بشه مثلا 9300 اینا 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

پس آره اگه اینحوری باشه فکر کنم نزدیک 9000 بشه ترازت شایدم بیشتر بشه مثلا 9300 اینا

خداکنه. یکی از دوستان میگه همون تراز ۷هزار وخورده ایی میمونه

میشه نمرات رو بدونم

ن بابا اون نمرات درسی مث دینی فارسی وبقیه همه عمومی و ضریب بالا هستن پس ترازم بیشتر میشه.ترمیم نزدم ...

نمیدونم خب اصن مشخص نیست😕

من خودم دینی ۱۸

عربی ۱۸

فارسی ۱۸

زبان ۱۶ امسال

زیست ۱۸

شیمی ۱۸/۵

رباضی ۱۹

فیزیک ۱۶

هویت و سلامت ۱۵

فکر کنم ۷۵۰۰ بشع🤦🏻

نمرات جدیدت بگو

من خودم تجربی بودم امسال برای ریاضی ایجاد سابقه کردم 

دینی 18.25 امسال پارسال شده بودم 15.25

فارسی 17 امسال پارسال شده بودن 15.25😂

عربی 19پارسال

انگلیسی 19 پارسال 

هویت 17.25 پارسال 

سلامت 15.5 پارسال 

شیمی 18 امسال پارسال 17.25

حسابان 19.5( ایجاد سابقه ) ( پارسال ریاضی شدم ۱۹.۵ )

فیزیک 18 امسال پارسال 15

گسسته ایجاد سابقه 18

هندسه که به شدت سخت بود و سوال کنکور داشت 16( ایجاد سابقه )

پارسال معدلم شد ۱۷.۰۱ امسال نزدیک ۱۸.۲ اینا میشه که با توجه به اینکه امسال سخت‌تر بوده تراز بالاتری میده 

خداکنه. یکی از دوستان میگه همون تراز ۷هزار وخورده ایی میمونهمیشه نمرات رو بدونم

اشتباه صددرصدی می‌کنه 🤣

بین ۸۷۰۰ تا ۹۴۰۰ تراز بهت میده 

2790
2778
2791
2779
2792