2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتارا با پسر بزرگت چطوره؟

بهش غر میزنی؟ازش انتظارات بیجا داری؟

رفتار شما با همسرت چطوره؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

باهاش حرف بزن. چیزایی که دوس داره رو ازش محروم کن. مثلا خوراکی یا غذاـبهش بگو برو تو اتاق و به کار بدی که کردی فکر کن اجازه زدن برادرتو نداری. اگر این رفتار رو داشته باشی پارک نمیریم. از این نظر کمی تهدید کن تا اینکارو نکنه.  

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
رفتار شوهرم باهاش دزست نیست

اون بچه خشم درونیش رو داره اینجوری تخلیه میکنه اینجوری پسر کوچیکت هم خیلی آسیب میبینه 

ببرش باشگاه یا یه کاری که مهارت داره بزار خودش رو نشون بده کلا سعی کن اعتماد بنفس دوتاشون رو بالا ببری 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نه کلا طبیعیه پسرا خلق و خوی جنگی دارند

من سه تا داداش دارم یادم نمیاد اصلا باهم جنگ و دعوا کرده باشن 

خواهرم پسر داره اینجوری نیست 

کلا همه چیز برمیگرده به نوع تربیت این جنگ طلبی از یه منبع درونی سرچشمه میگیره که باعث خود کم بینی این بچه شده و میخواد خودش رو تخلیه کنه

منم بزرگه 11 سالشه کوچیکه4مدام جنگ و دعوان

البته من وقتی 4 سالم بود یه بچه همسایه داشتیم که 2 سالش بودم هر وقت میودم پیش من تا کامل کتکی نخوره ولش نمیکردم 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
منم بزرگه 11 سالشه کوچیکه4مدام جنگ و دعوان

چجوری وزنتو کم میکنی؟🥲

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙