nora154 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 159 عنوان بی بی چک بعداز انتقال 142 بازدید | 5 پست بچه ها من امروز روز ششم انتقالم بود بی بی چک هاله انداخت یعنی امیداورم باشم برام دعا کنین 🥰🥰🥰 زندگی داشتن چیزهایی که دوست داریم نیست...زندگی دوست داشتن چیزهایی است که داریم.... 1403/04/05 | 08:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7676 عزیزدلم یه کم صبور باش بذار ده روز از انتقال بگذره ... تو همین روز قشنگ عیدیتو از امام علی بخواه .... انشاالله که دامنت سبزه گلم دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
nora154 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 159 عزیزدلم یه کم صبور باش بذار ده روز از انتقال بگذره ... تو همین روز قشنگ عیدیتو از امام علی بخواه ... ... اخه قشنگ هاله انداخته زندگی داشتن چیزهایی که دوست داریم نیست...زندگی دوست داشتن چیزهایی است که داریم....
nora154 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 159 عزیزدلم یه کم صبور باش بذار ده روز از انتقال بگذره ... تو همین روز قشنگ عیدیتو از امام علی بخواه ... ... انشاا... خدا به همه چشم انتظارا بده زندگی داشتن چیزهایی که دوست داریم نیست...زندگی دوست داشتن چیزهایی است که داریم....
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7676 اخه قشنگ هاله انداخته خب خداروشکر گلم ...از خودت مراقبت کن انشاالله سه روز دیگه مستقیم برو آزمایشگاه .... مبارکه خانم گل دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht