2777
2789
عنوان

حرم امام رضا🤍🌸

71 بازدید | 17 پست

نایب و الزیاره همتون هستم و دعا کردم

شماهم لطفاامضامو بخونید🙂💔

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به سحر وصبح حرم خیلی با صفاست .زیارت قبول .التماس دعا

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

خوش به سعادتت انشالله حاجت روا شی

دلم میخواست بگم واسم دعا کن ولی خیلی ناامیدتر از اونم ک حس کنم چیزی قراره درست شه انشالله حاجت روایی شما و همه محبین اهل بین🙏❤

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

عزیزم  زیارتتون قبول باشه  تروخدا برای حاج روایی منم دعاکنی به نیت اینکه تحصیلاتم روباموفقیت بگذرونم وهمه درساروقبول بشم و اینکه بزودی یک جای خوب استخدام بشم واینکه بزودی یک فردکه ایده الم باشه بیادوباهاش ازدواج کنم خیلی ممنون عیدتونم مبارک باشه❤

خوش به سعادتت انشالله حاجت روا شیدلم میخواست بگم واسم دعا کن ولی خیلی ناامیدتر از اونم ک حس کنم چیزی ...

فدات انشالله خدابه دل شماهم نگاهی بندازه🫠

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

خیلی ممنون..اگه هنوزم حرم هستی دعا کن حالم خوب بشه ومشکلی نداشته باشم...مسافرم به سلامت بره و به سلا ...

دعای مخصوص کردم براتون

فدات انشالله خدابه دل شماهم نگاهی بندازه🫠

عزیزم خوش به سعادتت زیارتت قبول منم دعاکن خیلی داغونم زندگیم درست بشه شوهرم بیاداشتی کنه بچه هام اواره نشن دلتنگ بچه هامم 😭😭😭😭

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️