2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالم خوب نیست باردارم ،دل درد ،سردرد،کمردرد،یه گلوله اتیشم صورتم کف دستم پام حرارت میزنه،یه حال گند ...

عزیزممم، شرایط سختیه

یعنی میشه منم یه روز توو همین شرایط سخت قرار بگیرم؟؟؟ 

خیلی منتظر بچه ام... 

ساعت ۱ شب همسر بسرش زد بیاییم خونه خواهرش🤕قرار بود فردا ناهار اینجا باشیم که مشتاقانه اومدم تو بغل خواهرشوهر😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام ..

کلی ظرف شستم و توی کارتون گزاشتم

اسبابکشی داریم چن روز دیگ

و شروع کردم ب شستن و پیچیدن 

کل خونه جمع کردن ی طرف آشپزخونه ی طرف 

(خدارو قسم میدم ب بزرگیش روی این زمین ب این بزرگی چند متر هم ب همهههههههههه ی مستاجرا روا بدونه تا از زندگی لاکپشتی راحت بشن همگی )

الهیییییی آمین 🤲

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
ساعت ۱ شب همسر بسرش زد بیاییم خونه خواهرش🤕قرار بود فردا ناهار اینجا باشیم که مشتاقانه اومدم تو بغل ...

سلام ..

خوشبحال خواهرشوهرت ک داداشش و زنداداشش الان پیششن 

کاش داداش منم همین الان بیاد با زنداداشم🤗

دوهفته پیش بودن ولی دلم خیلی براشون تنگ میشه و میخام هرهفته بیان 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
الهی عزیزمحتما دوران سختیه قشنگگگ زیر کولر بخواب گرمت نشه

مادر شدن خیییییلی سخت بوده ،من میگفتم بخاطر پریود نشدن شیربه شیر حامله میشم ،الان میگم پریودی یه روز نهایت دو روز اول درد داری تازه مسکن هم میتونی بخوری ،حاملگی فقط باید تحمل کنی تا ۹ماه رد بشه ،بازم شکر ،حال نی نیم خوب باشه صحیح و سالم باشه من جهنم ...دردمو میکشم 

فقط از ته قلبم برای همه اونا که منتظر نی نی هستن ،از خدا می‌خوام از چشم انتظاری درشون بیاره و دلشون رو شاد کنه .آمین 

توی این روز عزیز یه چیز دیگه هم از خدا می‌خوام ،دعا میکنم هیچ بچه ای با مشکل بدنیا نیاد ،اگه قراره درد بکشه و مادر هم با هر ثانیه دیدن بچش بمیره و زنده بشه ،خدا توی همون دوران حاملگی نزاره بدنیا بیاد ،خدا به من و همه ی مادرای باردار بچه ی سالم و صالح بده ،آمین یا رب العالمین.یا حسین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

عزیزممم، شرایط سختیهیعنی میشه منم یه روز توو همین شرایط سخت قرار بگیرم؟؟؟ خیلی منتظر بچه ام...

دورت بگردم ،ان شاالله تجربه ش کنی گلم ،برات صلوات فرستادم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه 

حس مادری پر از حس شادی ،استرس ،نگرانی و بی خوابی هست ،همه ی اینا باهم قاطیه

الان من فقط نگران پسرمم،یکشنبه سونو و آزمایش خون دارم ،مقاومت شریان رحمی دارم میگه دکتر خون‌رسانی به جنین دچار مشکل شده ،خدا خودش کمکم کنه من سختی زیاد کشیدم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

سلام ..کلی ظرف شستم و توی کارتون گزاشتماسبابکشی داریم چن روز دیگ و شروع کردم ب شستن و پیچیدن کل خونه ...

ان شاالله ما هم صاحب خونه ی خودمون بشیم...آمین 

ان شاالله به زودی تا سال بعد خدا معجزه ش رو نشونت بده و اسباب کشی بعدی خونه ی خودت باشه عزیزم .