zahracn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 777 عنوان یائسگی زودرس 122 بازدید | 12 پست کسی دچار یائسگی زودرس شده؟ هیچ درمانی نداره؟ من همش 34 سالمه تازه میخواستم باردار شم😔از دیروز ظهر که فهمیدم یه بند دارم گریه میکنم چرا آخه 1403/04/05 | 04:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانsepehr عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19691 بچه نداری؟ هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
msm1398 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8474 بچه داری؟شاید پلی کیستیکی و یائستگی نباشهمنم فکنم زود یائسته شم
zahracn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 777 بچه نداری؟ چرا یه بچه دارم بزرگه زود بچه دار شدم انقدی که الان دلم میخواد مادری کنم اونموقع حالیم نبود دورم پر نوزاد و حامله س همه منتظر بارداری مننبدتر ازون شوهرمه که عشق بچه سبخاطر من صبر کرد فک نمیکردم اینجوری بشه 😭😭😭
msm1398 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8474 چرا یه بچه دارم بزرگه زود بچه دار شدم انقدی که الان دلم میخواد مادری کنم اونموقع حالیم نبود دورم پر ... رو دکترای دیگه،فکنم باید ذخیره تخمدانت چک بشه،با آی وی اف می تونی باردار بشی
zahracn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 777 بچه داری؟شاید پلی کیستیکی و یائستگی نباشهمنم فکنم زود یائسته شم پلی کیستیک بودم ولی پریود میشم دوماه نشدم بعدم که شدم قطع نشد امروز رفتم آزمایش و سونو گفت تخمدان ها به حالت عادی برگشته پلی کیستیک از بین رفته و یعنی اینکه دیگه فعالیتی نداره طبق آزمایشم تخمکی دیگه تقریبا نمونده برام
مامانsepehr عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19691 چرا یه بچه دارم بزرگه زود بچه دار شدم انقدی که الان دلم میخواد مادری کنم اونموقع حالیم نبود دورم پر ... خب پس با قسمت نجنگ. واقعا سخته بچه تو این اوضاع. اولی رو به ثمر برسون هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
zahracn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 777 رو دکترای دیگه،فکنم باید ذخیره تخمدانت چک بشه،با آی وی اف می تونی باردار بشی امروز جواب همونو بردمخیلی کم بود ای وی افم گفت احتمالش ضعیفه
msm1398 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8474 پلی کیستیک بودم ولی پریود میشم دوماه نشدم بعدم که شدم قطع نشد امروز رفتم آزمایش و سونو گفت تخمدان ها ... مثل منی،منم فکنم زود یائسته شم،تنها راحت آی وی افه،هرچه سریع تر اقدام کن،انشااله دامنت سبزمیشه،نا امید نباش،معجزتو از خدابخواه
zahracn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 777 خب پس با قسمت نجنگ. واقعا سخته بچه تو این اوضاع. اولی رو به ثمر برسون مجبورم بپذیرم ولی خیییلی سخته دوروبریامون همه سه چهار تا دارن وقتی یادش میوفتم شوهرم با چه عشقی با بچه هاشون بازی میکرد جیگرم کباب میشه
msm1398 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8474 امروز جواب همونو بردمخیلی کم بود ای وی افم گفت احتمالش ضعیفه واقعا نمی دونم چی بگم،منم هی به شوهرم اصرار می کنم برای بچه دوم ،قبول نمی کنه،میگه چند سال دیگه،درک نمیکنه شرایط منو،منم اوضام خوب نیست
zahracn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 777 مثل منی،منم فکنم زود یائسته شم،تنها راحت آی وی افه،هرچه سریع تر اقدام کن،انشااله دامنت سبزمیشه،نا ام ... نه ان شاءالله هیچوقت برات پیش نیاد دعا کن برام 😔
zahracn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 777 واقعا نمی دونم چی بگم،منم هی به شوهرم اصرار می کنم برای بچه دوم ،قبول نمی کنه،میگه چند سال دیگه،درک ... راضیش کن زودتر اقدام کن چقد به من گفتن گوش نکردم اقدام کن تا پشیمون نشدی