2777
2789

میخوام پسش بفرستم 

خورده تو زوقم

ما باهم رفتیم پارچه گرفتیم امکان برگشت هم داره

خودشم انتخاب کرد

گفت همع چیزارو برای لباس محلیت میخرم

امشب براش چارقد هارو فرستادم

میگه ندارم با استیکر خنده 😑

مغازه داره دیگه همیشه فروش داره بی پول نمی مونه نه

میتونست بگه صبر کن نه اینو بگه 

خودش گفت منم فرستادم براش

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداری غلط کردی زن گرفتی چ پروعه میگه از بابات بگیر

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

فردا هم زنگش میزنم پارچه رو میفرستم میگم پسش بده

خودم یه متوسط تر برمیدارم و بهش میگم نمیخوام بهت فشار بیارم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

نداری غلط کردی زن گرفتی چ پروعه میگه از بابات بگیر

بخدا من این پولا برام چیزی نیست ولی به دلم خورد

عزیزم فکر کتم کلی تاالان هزینه لباس و بچک کردی یکم کوتاه بیا

ناراحت شدم از حرفش 

داره و مسخره بازی در میاره برا من

منم نمیخوام پارچه رو

ناراحت شدم از حرفش داره و مسخره بازی در میاره برا منمنم نمیخوام پارچه رو

به نظرم زیادی حساس شدی،اون بنده خدام کلی هزینه کرده خودت گفتی۲۶۰میلیون  پول لچک داده،هزینه ها خیلی زیاد و بعدا  متوجه میشی که اصلا ارزشسو نداشته مه انقد بخاطرش دلخوری پیش بیاد

به نظرم زیادی حساس شدی،اون بنده خدام کلی هزینه کرده خودت گفتی۲۶۰میلیون پول لچک داده،هزینه ها خیلی ز ...

نمیدونم بخدا گریه ام گرفت

به نظرم زیادی حساس شدی،اون بنده خدام کلی هزینه کرده خودت گفتی۲۶۰میلیون پول لچک داده،هزینه ها خیلی ز ...

من گفتم خودم بقیه شو میخرم همین عصر گفتم

گفت نه کار نداشته باش خودم درستش کنم 

به هرحال همه هزینه ها رو جمع کنی زیاد میشه خیلی گرونیه باید هوای همسرها رو داشته باشیم وخیلی متوقع نباشیم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم