2777
2789
عنوان

بیاید یچیزی بگم..‌

126 بازدید | 8 پست

من یکی دوماهه چادری شدم البته چادرعبایی سر میکنم خیلی هم دوسش دارم و خیلی بهم میااااد 

اما شهرمون  عجیب گرمهههه 

اکثرا پا میذارم روش بعضی جاها و میفته از سرم و کلا عصبی میشم ،دختر کوچیکم همش میگه بقلم کن بیرون که بریم و کلافه میشم...

کش هم دوس ندارم بذارم براش عبایی هست زشت میشه ، دخترم برگشت گفت مامان هرجایی نمیشه چادر سر کرد نزدیک بود بپیچه تو پات بیفتی

در واقع خودم عاشق حجابم مدتیه که بیشتر هم عاشقش شدم و پی بردم به قشنگیش 

حالا چه با چادر چه با مانتو

گفتم بذار استخاره بگیرم ببینم چی میاد 

دوسش دارم هم اینکه سختمه تو  این  شرایط همه جا سرم باشه

بگم بقیشو که  استخاره چی اومد؟🤨🤨🤨خیلی جالب و عجیبه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عبا بگیر

اره چندتا از این مانتو بلندا دارم خودمم دارم میدوزم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بفرمایید لطفاً ، برا من جالبه در مورد حجاب بدونم 🙏

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

این آیه برام اومد

ترجمه: تو (ای رسول) هر یک از زنانت را خواهی نوبتش مؤخّر دار و هر که را خواهی به خود بپذیر و هم آن را که (به قهر) از خود راندی اگرش (به مهر) خواندی باز بر تو باکی نیست، این (آزادی و مختار مطلق بودنت) بر زنان بهتر و شادمانی دل و روشنی دیده آنهاست و سبب آنکه محزون نباشند و به آنچه ایشان را عطا کردی همه خشنود باشند. و خدا به هر چه در دل شما مردم است آگاه است و خدا (بر نیک و بد خلق) دانا و (بر عفوشان کریم و بر انتقامشان) بردبار است

نیتم این بود که چادر بذارم کنار ولی بعضی جاها سرم باشه 🥺🥺

خواستم اول بیام  بپرسم ضایع نیست اینطوری که یه جا مانتو یه جا چادری باشم، که حرف خدا این بود 🥺🥺

نظرتون چیه