2777
2789

از بچگی عاشق پزشکی بودم .. سناریو های مختلف تو ذهنم میچیدم از خودتم تو لباس سفید .. تا اینکه امروز رفتم بیمارستان.. به شدت از فضاش میترسیدم ، از دیدن اون بیماران وحشت زده شده بودم ، همش میخواستم فرار کنم . کابوسم شد ، وقتی از بیمارستان اومدم بیرون نفس راحت کشیدم ... تا الان از ترس اون صحنه ها نمیتونم بخوابم ، از دیدن افرادی که بدجور سوخته بودن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجله نکن عزیزم. منم از ترس پرستاری رو رها کردم ولی الان خیلی پشیمونم. آدم ها به مرور به چیز عادت میکنن

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

😂

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
عجله نکن عزیزم. منم از ترس پرستاری رو رها کردم ولی الان خیلی پشیمونم. آدم ها به مرور به چیز عادت میک ...

اره عادی میشه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

کم کم عادت می‌کنی اگه بری 

خیلیا اولش همین بودن بعدش عادی میشه براشون 

بخاطر این کلا از پزشکی نزن

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

عجله نکن عزیزم. منم از ترس پرستاری رو رها کردم ولی الان خیلی پشیمونم. آدم ها به مرور به چیز عادت میک ...

میخوام قید علایقمو بزنم وقتی شهامت ندارم ، الان خوابم نمیبره از ترس