2777
2789
عنوان

دوس داری...

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست
نه مادرشوهرم که اردم باشه نمیتونه کاری کنه ولی خواهرشوهر سلیطه بازی دراره منم صد برابر بدتر میکنم با ...

😂😂😂

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وووای. عذاب جوووونه خودم یکی دارم

خدا بهت صبر بده عزیزم میدونم سخته🥲😁

هر چی گفت اصلا جدی نگیر به جاش به این فکر کن اگه نبود زندکی یکنواخت میشد هر چی گفت جوابشو بده نذار تو دلت چیزی بمونه 🥲

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بدبختی من اینه بی زبوووووونم ینی همون موقع ب ذهنم نمیاد 😂

مامان منم بی زبون بود من انقدر ناراحتی اونو دیدم سلیطه بازی یاد گرفتم دیگه عمم هر چی به مامانم میگفت جوابشو میدادم 

شمام آدرس بده ایندفعه بیام جواب خواهرشوهرتو بدم دهنش بسته بشه🤣🤣

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

وواییییی خوووووشبحاللللللتتتتتتتتتت چجو یاد گرفتی مهارت میخاد اخه

کلاس فشرده میذارم بهتون یاد میدم😁😂

فقط اولین قدم اینه که هر چی گفت اصلا ظاهرت تغییر نکنه و ریلکس نگاهش کنی نگاهتم از بالا به پایین باشه بفهمه ازش سرتری

شما اگه سخته جواب دادن براتون بهش بگید من انقدر شان خودمو بالا میدونم با تو بحث نکنم 

کلاس فشرده میذارم بهتون یاد میدم😁😂فقط اولین قدم اینه که هر چی گفت اصلا ظاهرت تغییر نکنه و ریلکس نگ ...

خب انقد مستقیم نمیتونم بگم چون انقذ سیاست دارن غیر مستقیم تیک میندازن 

غیر مستقیمس چی میشه 😂

خب انقد مستقیم نمیتونم بگم چون انقذ سیاست دارن غیر مستقیم تیک میندازن غیر مستقیمس چی میشه 😂

تیکه ها رو اصلا به خودت نگیر به جاش یچیزی بگو که تیکه ها برگرده به خودشون .

مثلا غیر مستقیم مادرشوهرت لباس شما رو مسخره کنه .

شما بگو اره لباسِ فلانی (اسم خواهرشوهر) بهش نمیاد چون یه کم هیکلش افتادست بهتره این مدلی نپوشد این لباس های مد روز بدردش نمیخوره .

*کلا به روی خودت نیار که منظورشون شما بودی . اینطوری هم جواب گرفتن چند تا از عیب هاشون رو میشه هم اینکه له هدفشون که ناراحت کزدن شماست نرسیدن.