دکتر گفت ازمایش غربالگری دوم نرفتی هم نرفتی نیازی نیست چون خوب بوده بازم میل خودت
و فقط سونو انومالی برام نوشت
موندم چیکار کنم، ازمایشو برم یا نه
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
آزمایش غربالگری اول برای بررسی سندروم داون و ایناس، غربالگری دوم برای بررسی نواقص عصبی ntd و ریسک پره اکلامپسی و... هست و هیچ ربطی به هم ندارن نمیدونم دکترت چطور گفته این خوبه اونو نمیخواد بری
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
آزمایش غربالگری اول برای بررسی سندروم داون و ایناس، غربالگری دوم برای بررسی نواقص عصبی ntd و ریسک پر ...
نمیدونم
هم دکتر و هم مرکز بهداشت رفتم، گفتن نیاز نیست بری
من گفتم نه بنویس برام یوقت مشکلی پیش نیاد
گفت نه، ولی حالا مینویسم برات اگه دوست داشتی برو و نیاز نیست
عزیزم شما رفتی سونو انومالی؟ هزینش چقدر بود؟ چه بینه ای دارین؟
نه عزیزم ۵ شنبه اینده نوبت گرفتم
فراموش کردم بپرسم
بیمه تامین اجتماعی
میپرسم میگم بهتون