هاوس مدیر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5116 عنوان الهی🤍 | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 34 پست دلم خواست همین الان که حس کردم به خدا نزدیکم دعا کنم برای تک تکون و هر حاجتی که دارین و به خیرتونه❤️امیدوارم هیچوقت تاپیک خیانت و مریضی نزنیدتمام دغدغه تون اسم بچه و چیدمان خونه تون و رنگ لباساتون باشهالهی غم نبینین و دل شکسته تونو خدا ترمیم کنهاز ته قلب و عمق وجودم برای همه تون بهترینارو میخوام و دعاتون میکنمهمتونو دوس دارم❤️ خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️ 1403/04/05 | 01:54 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
i_shr عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1032 دعا میکنم برات که زندگیت سرتاسر ارامش بشه تنها چیزی که تو زندگی هیچ وقت نصیبم نمیشه ارامشه🥲عوضش دعا کن بمیرم اینجوری بهتره ☺️🤍🤍 من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
هاوس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5116 تنها چیزی که تو زندگی هیچ وقت نصیبم نمیشه ارامشه🥲عوضش دعا کن بمیرم اینجوری بهتره ☺️🤍🤍 خدانکنه عزیزم نگو اینو هیچوقتامیدوارم خدا معجزه کنه براتو بیای بهم خبرشو بدی🤍 خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
ریحون_۸۹۰ عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 1717 عزیزدلم😍😍چقدر حس خوبی گرفتم از دعای قشنگتاز خدا برات صبر و آرامش و خوشبختی طلب میکنم خیلی ممنونم مهربون⚘🌱
i_shr عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1032 خدانکنه عزیزم نگو اینو هیچوقتامیدوارم خدا معجزه کنه براتو بیای بهم خبرشو بدی🤍 مرسییی ازتتت 🥰ولی این خبر هیچ وقت بهت نمیرسه🚶🏻♀️🕊️🪦 من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
هاوس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5116 مرسییی ازتتت 🥰ولی این خبر هیچ وقت بهت نمیرسه🚶🏻♀️🕊️🪦 😂😂هی میخوام امیدواری بدم هی جمله ی اخرتو میخونم ناامید میشمیاد معلم شیمی م افتادم کل سال تلاش کرد امیدوارم کنه اخرش گفت تو منم افسرده کردی نه اینکه امیدواز شی خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
donya_ghamginnn عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1325 دارم زجخ میزنم از اشکککقلبم شکست دوباره دعام کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید😔❤️لایکم کنید خوشحال شم اگر دعا کردید💓🌱💚
هاوس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5116 دارم زجخ میزنم از اشکککقلبم شکست دوباره دعام کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 از ته قلبم از خدا میخوام نور به قلبت بتابه و حال دلت خوب بشه عزیزدلم... خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
donya_ghamginnn عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1325 از ته قلبم از خدا میخوام نور به قلبت بتابه و حال دلت خوب بشه عزیزدلم... 😭😭😭😭😭درد دارمممم😭😭😭😭😭روحم درد میکنه😭😭😭😭 برام دعا کنید😔❤️لایکم کنید خوشحال شم اگر دعا کردید💓🌱💚
هاوس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5116 😭😭😭😭😭درد دارمممم😭😭😭😭😭روحم درد میکنه😭😭😭😭 عزیززقلبم...میخوای تعریف کنی خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
donya_ghamginnn عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1325 عزیززقلبم...میخوای تعریف کنی همین الان کلی حرف بهم زد گفت ایشاالا دیگه هبچوقت نبینمت😭😭😭😭گفت بزرگترین اشتباه زندگیمی😭😭😭😭😭 برام دعا کنید😔❤️لایکم کنید خوشحال شم اگر دعا کردید💓🌱💚
i_shr عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1032 😂😂هی میخوام امیدواری بدم هی جمله ی اخرتو میخونم ناامید میشمیاد معلم شیمی م افتادم کل سال تلاش کرد ... بدترین چیز واسه یه دختر امیدواریه🙂میتونم هزارتا دلیل برات بیارم یه آدم تا یه حدی صبر میکنه و امیدوارهاما از یه جایی به بعد ، رها میکنه و این رها کردن با مردن فرقی ندارهو آدم وقتی تو جوونی ذوقش میمیرهواسه ادامه این زندگی عوقش میگیره من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
هاوس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5116 بدترین چیز واسه یه دختر امیدواریه🙂میتونم هزارتا دلیل برات بیارم یه آدم تا یه حدی صبر میکنه و امیدو ... من شاید تنها کسی باشم که میفهمم چی میگی🙂 خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
هاوس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5116 برای همه دعا کن روی جفت چشمام خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
i_shr عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1032 من شاید تنها کسی باشم که میفهمم چی میگی🙂 دیدی توعممم اینجورییی 😭😂ولی خوبه امیدتو هنوز داری ما همونم از دست دادیم من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦