2821
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست
اره من کلا آدم مظلومی هستم همه میگن بهم بخدا یوقتا تازه حق به جانب هم هست

مظلوم نباش پس.. وقتی شما مظلومی اونم میدونه حرفی که بزنه انجام میشه پس همین روند پیش میره بعد یجا که بخای نه بیاری رو حرفش میشی آدم بده

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
مظلوم نباش پس.. وقتی شما مظلومی اونم میدونه حرفی که بزنه انجام میشه پس همین روند پیش میره بعد یجا که ...

دقیقا بخدا یک ماه بود خونه مامانمم نیومده بود 

همکارش میگفت ما هرهقته دوشب خونه خانواده هاییم وفلانیم وبساریم ویا هی میگن تفریحیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا بخدا یک ماه بود خونه مامانمم نیومده بود همکارش میگفت ما هرهقته دوشب خونه خانواده هاییم وفلانیم ...

احساس میکنم خیلی حساس شدی یا زیادی وابستشی؟ نیومد خودت تنها برو خرید داشتی برو با خیال راحت پاساژارو بگرد دلت بیرون تفریح خواست خودت تنهایی برو ظهرشم برو یه رستوران ناهار بخور یااینکه عصر برو شیرموزی آبیموه بستنی بعدم برا خودت بگرد خیلیم خوش میگذره اصلا منتظر نمون که اونم بیاد یا اینکه ببرتت کلاس رقص باشگاه ثبت نام کن همش توخ.نه نمونی حال و هواتم عوض میشه وقتی میبینی اخلاقش اینه خودت حال خودتو خوب کن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
احساس میکنم خیلی حساس شدی یا زیادی وابستشی؟ نیومد خودت تنها برو خرید داشتی برو با خیال راحت پاساژارو ...

من اینارو کم کم دارم یاد میگیرم ولی یوقتا باید بدونی یا باهاش مواجه شده باشی که نیازه بودنش با باید بیاد نمیشه که همش تنها همش خودم ما مثلا یکسال ونیمه ازدواج کردیم 

2824
2823
2791
2779
2792