2821
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست
منو یه سینمابرد وآورد صدبار گفت فلان سهم بورس و ازدست دادن فلان نکردم ازچشمم اورذ

من اکثرن ترجیح میدم خودم تنها برم بیرون بازار مهمونی،‌.

۱۰ ساله ازدواج کردیم تاحالا سینما نرفتیم باهم🤣🤦🏻‍♀️

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خواهرم ناراحتم توقع داشتشب بیاد خونه ما ولی آنقدر بهونه کردم و دروغ گفتم دلخور شد

چرا دروغ خب میگفتی بیاد شوهرت خسته بود میخوابید شماهم میرفتین تو یه اتاق دیگه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
من اکثرن ترجیح میدم خودم تنها برم بیرون بازار مهمونی،‌. ۱۰ ساله ازدواج کردیم تاحالا سینما نرفتیم با ...

خیلی بده خب تازه من میفهمم بامامانم میرم هم دلخور میشه

چرا دروغ خب میگفتی بیاد شوهرت خسته بود میخوابید شماهم میرفتین تو یه اتاق دیگه

بخدا صبح تا غروب رفتم خرید خونه حتی نون هم خریدم که نخواد بخاطر خانوادم بیفته زحمت خدانکرده 

خیلی بده خب تازه من میفهمم بامامانم میرم هم دلخور میشه

وقتی خودش نمیبره بزار دلخور شه اهمیت نده

این زورش میاد صبح پاشه حتی بخاطر مهمون آب گرم کنه

خودت همه کارا انجام بده نیازی بهش نباشه

بخدا صبح تا غروب رفتم خرید خونه حتی نون هم خریدم که نخواد بخاطر خانوادم بیفته زحمت خدانکرده

بنظرم دیگه زیادی ملاحظه کردی خواهرتو میگفتی بیاد حالا یه شب هزار شب نمیشه شوهرتم میذاشتی تو عمل انجام شده مثلا میگفتی اومدنی خواهرمم باهام اومد نتونستم چیزی بگم

بنظرم دیگه زیادی ملاحظه کردی خواهرتو میگفتی بیاد حالا یه شب هزار شب نمیشه شوهرتم میذاشتی تو عمل انجا ...

اره من کلا آدم مظلومی هستم همه میگن بهم بخدا یوقتا تازه حق به جانب هم هست 

ممنون که جواب میدی خیلی نیاز داشتم باکسی حرف بزنم

خواهش عزیزم

غصه نخور بامدیریت میتونی کم کم درستش کنی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز