2777
2789
عنوان

ظهر اومدم تاپیک زدم

75 بازدید | 5 پست

بچه ها راجب همسرم گفتم که تازه عقد کردیم و انگار حمال میخواد باز به خودم گفتم شاید من مقصرم شاید منم درکش نمیکنم 

کل اشپزخونرو ریختم بهم داشتم تمیز میکردم که آب قطع شد چند ساعت نشستم ولی چون بعداظهر من میرم اسنپ کار کنم رفتم کار ،زنگ زد گفت دوستم فردا میاد پیشم برو هونه مادرت اینا بعد زنگ زد گفت نه بیا اشپزخونه رو مرتب کن تا ده شب داشتم کار میکردم ده رفتم خرید کردم اومدم گفتم که گفتی شام با توه گفت باشه ساندویچ مرغ درست میکنم منم خسته شروع کردم ظرف شستن و اشپزخونه تمیز کردن بهش گفتم لااقل خونه بودی ظرفای خودتو میشستی 

گفت دوس ندارم کف اشپزخونه کثیفه ظرف بشورم بعد نیم ساعت اومد گفت شام چی شد گفتم شام مگه با تو نبود لباسشویی که نداریم اینهمه لباس کثیف کردی شستم حموم و دستشویی شستم تا ده شبم که اسنپ کار کردم گفت بدرک 

گفتم بجای اینکه بیای بگی کمک لازم داری این مدلی باهام حرف میزنی 

بعد گفت بدرک کار کردی منم گفتم بدرک دوستت میاد هی میگی برو هر وقت منم حال داشته باشم تمیز میکنم 

گفت تو غلط کردی منم دهن به دهنش گذاشتم گفتم تو غلط میکنی که ادم نیستی بگی این دخترم گناه داره 

بلاخره دمش گرم رفته کار بزار کمکش کنم 

گفت به من چه ،منم گفتم به من چه رفیق تو میاد ؟ 

همین تلویزیون و فرش و یخچال و سرویس خواب و کمدها و کل لوازم اشپزخونرو من خریدم گفت تو کی هستی بگی دوستم نیاد گفتم خونه منم هست گفت گمشو تو گفتم پس توام از رو وسایل من گمشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم با وقاحت میگه گمشو جم کن تمیز کن برو خونه بابات گفتم تو‌گمشو کل لوازمم و میبرم تو قابلمه منم غذ ...

بعدم گفت تو‌کلا مشکل داری منم زدم سیم اخر گفتم من مث تو تو گوه نمیچرخم اشپزخونه کثیف بود باید میشستم گفت من که راضیم گفتم بله مشخصه از پدرو مادرت که میشینن میخورن پوست شکلات و میندازن رو فرش دیگه دعوامون بالا گرفت 

سلام ترو خدا اگه میبینی جواب بده

تکی تایپکت گفته بودی پدرت بزرگی پروستات داره و همزمان هم خونریزی در ادرار

دقیقا پدر منم مشکل پدر شمارو داره

میشه بیای بگی پدرتون حالشون بهتر شد؟؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"