2777
2789
عنوان

۱۴ میلیون برا اکسسوری بدم زیاده؟🫠🫠+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 65 پست
طلا خالص بالا ۵۰۰ در میادمن لچک لباس خودمون طلا گرفتم شد ۲۶۰

نه واقعا

البته حتما برای شما که لباس محلیتون محسوب میشه ارزش داره و اگه بگیری ضرر نکردی من ازونجایی که لباس محلیمون محسوب نمیشه و برام کارایی نداره جات بودم انقدر هزینه نمیکردم

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

عکس لچک هم بزار لطفا کنجکاو شدم ببینم😊

هنوز کامل نشده 

لباسمم پارچه س 

عکسش گزاشتم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعاالبته حتما برای شما که لباس محلیتون محسوب میشه ارزش داره و اگه بگیری ضرر نکردی من ازونجایی ک ...

دو دلم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

آخه میخوام بمونه قرض میشه گرفتاون ۲۶۰ مجبور بودیملچک طلا رسم طایفه شوهرمه

رسم کو طایفه‌؟بگو ایما هم بدونیم

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

عزیزممم مبارک باشه 

نامزدت یاسوجیه؟ 

ببین اینا رو جای اینکه بخوای بخری کرایه کن 

اگه نامزدت برا یاسوجه بلده 

پاساژ المهدی داره همه مدلی میتونی کرایه کنی 

حیفه ۱۴ تومن بدی برا بدلیجات 

اَبیلین
آخه میخوام بمونه قرض میشه گرفتاون ۲۶۰ مجبور بودیملچک طلا رسم طایفه شوهرمه

مبارکت باشه عزیزم 

دلم باز شد تاپیک عروسامه دیدم 

اگر به دلت هست بخر 

مبلغی نیست 

بهش فکر هم نکن 

تصور کن تهش یه کیف و کفش ارجینال خریدی یا یه ادکلن 

عزیزممم مبارک باشه نامزدت یاسوجیه؟ ببین اینا رو جای اینکه بخوای بخری کرایه کن اگه نامزدت برا یاسوجه ...

نه 

مادر شوهرم یاسوجی‌

نمی دونم خیلی خوشم آمده ازشون

مبارکت باشه عزیزم دلم باز شد تاپیک عروسامه دیدم اگر به دلت هست بخر مبلغی نیست بهش فکر هم نکن تصور کن ...

چشم عزیزدلم

مرسی فدات