2777
2789

این خانم خیلی فضوله و سرش همه جا هست اینستا نذارع بعد گفت میشه اینستاتو داشته باشم می‌خوام برم ی پیجی رو ببینم برای فلان کار منم ترسیدم بدم دستش بره پیام هامو بخونه یا ی موقع عشقم پیام بده بد بشه برام دوبار این درخواست رو ب بهانه پیج ها ی مختلف کرده منم الکی گفتم قند شکن وصل نمیشه بگید چیکار کنم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اینستارو پاک‌کردم نت زیاد برد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

با خنده بگو گوشی مث مسواکه شرمندهههه .و بگو جونمو بگیر گوشی نه با خنده البت۵

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

یعنی رمزتو میدی با اکانت تو وارد میشه؟خب چرا یه اینستا نصب نمیکنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بخاطر گوشیتم ما بگیم چیکار کنی وقتی از شخصی ترین وسایلتون از حریمتون نمیتونین دفاع کنین چجوری میخواین مسئولیت زندگیتون رو به عهده بگیرین از پس خودتون بر بیایین واقعا

به همین بهونه ادامه بده یا بگو اینستامو پاک کردم بعد اگه گفت مثلا نه اینستا داری و خودم دیدم بگو عهه تو که داری چرا الکی از گوشی بقیه استفاده میکنی

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

نمیشه چون همکاری دیگ پیجم دارن میترسم خبر بدن

بهتر

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

یعنی رمزتو میدی با اکانت تو وارد میشه؟خب چرا یه اینستا نصب نمیکنه

ی بار گفت رمزت بلدی بدی گفتم یادم نیست دوبارم گفت میشه این پیج رو بزنی نو گوشیت ببینم چیزاشو.نمیدونم میگه شوهرم نمیزارع

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید