2777
2789
عنوان

قهوه خورا بیاین

994 بازدید | 20 پست

من یه سالی میشه قهوه میخورم 

قهوه ۷۰ - ۳۰ میخورم 

الان چن وقته که گذاشتمش کنار هر چقد می‌خوابم بازم جواب نیس 

دوزشو ببرم بالاتر ؟ چه قهوه ای خوبه بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از ۹ سال ترک کردم خیلی خوشحالم😍🤪

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

نخور نخور نخور .طرف بخاطر قهوه داشت کارش به بستری میکشید .بدن رو خیلی ضعیف وبی حال میکنه .فشار خون ر  بالا میبره .بدن رو سرد واسترسی میکنه واماده بیماری های تیرویید و ام اس میکنه

لایک نکنید .توروخدا 

نه نبر بالا روبوستا خیلی ضرر داره

من ۱۰۰ عربیکا میخورم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چجوریمن الان عصر کلی خوابیدم ولی بازم کسلم چشام خیلی سنگینهنمیشه واقعا

فقط ۱۰ /۱۲ روز اذیت شدم اما دیگه عالی شدم ن خوابم میاد ن سردرد میگیرم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

۷۰ - ۳۰ مگه کافئینش بیشتر نیس ؟من ظهر میخوردم به شب نمیکشیدم

چه ۷۰ ۳۰ ای؟ اگه هفتادش عربیکا باشه کافئینش کمتره اگه هفتادس روبوستا باشه کافئینش بیشتره. از اونجا که میخری بپرس هفتاد سی عربیکاست یا روبوستا

چه ۷۰ ۳۰ ای؟ اگه هفتادش عربیکا باشه کافئینش کمتره اگه هفتادس روبوستا باشه کافئینش بیشتره. از اونجا ک ...

کافئینش متوسط به بالاس نمی‌دونم کدوم یکی میشه 

با ۵۰ - ۵۰ شروع کردم ، الان رو ۷۰ - ۳۰

هرچی دوزشو ببری بالاتر ترک کردنش سختر میشه من روزی بود گریه میکردم اگر یکساعت دیرتر میخوردم دیدم فایده نداره تا کی؟ دیگه ترکش کردم

هرچی دوزشو ببری بالاتر ترک کردنش سختر میشه من روزی بود گریه میکردم اگر یکساعت دیرتر میخوردم دیدم فای ...

من آخه اینجوری شدم که سر درد میگیرم چشام سنگین میشه بزور وا میشه هر چی می‌خوابم سیر نمیشم 

اینا طبیعیه ؟ نمی‌دونم خونم غلیظ شده باید برم دنبال اون یا همینو بزارم کنار اوکی میشه 

من ۱۰۰ ربوستا صبحها

۵۰ ۵۰ عربیکا ربوستا عصرا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم