2777
2789
عنوان

اعتراض دارم 😑💔

182 بازدید | 15 پست

💢 انقد کامنت های منو لایک نکنیدددد همش میرم تو اعلان ها می بینم لایکه میخوره تو ذوقمممم 🙂

💢 اگه تاپیک های من خار داره یا اصلا کامنت نذارید که تاپیک رو بتونم پاک کنممممم یا یکی دوتا کامنت نذارید لاقل 10 تا کامنت بزارید که دلم خوش شههههه 🙃

💢 وقتی میام با ذوق تاپیک میزنم یکم علائم حیاتی ( لایک ، کامنت ) نشون بدید انقد بی ارزشم نکنیدددد 😔

💢 انقد تاپیک های خودکشی نزنید مجبورم کردید چند روز پیش خودکشی کردم پاک خرد شدههههه الان درد میکنهههه 😐🤦

💢 وقتی میایم اینجا حال و هوامون عوض شه انقد تاپیک های افسرده نزنیدددد 😕

❌ لطفااااا اینا رعایت بشههههه ❌

تا غر زدنای بعدی بدرود :) 💔😑

همکاری_کنیم#  

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این از اون تاپیکاس که نمیدونی باید پست بذاری تا طبق گفته ی استارتر حداقل ده تا کامنت بگیره یا هیچی نگی بعدا بتونه تاپیکو پاک کنه🦦

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

اینم اضافه بشه:

💢 سر هر اتفاقی که میوفته نینی یار رو انقد تگ نکنیدددد 😐

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
این از اون تاپیکاس که نمیدونی باید پست بذاری تا طبق گفته ی استارتر حداقل ده تا کامنت بگیره یا هیچی ن ...

این اکانتم آشغاله برام مهم نیس هرجور راحتی 😂

دیگه چی؟

تموم شد همینا رو رعایت کنید دیه 😐🤦

@niniyar 😂😂😂

از اینکه گوش کردی ممنونم 😂😂😂