2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا آخه

هیچیم کم نبود ، درسمو مبخوندم کارمو میکردم زندگی مجردیمو داشتم.

حالا همه اش باید به این فکر کنم چرا پدرشوهر ابنحوری گفت چرا شوهر اونحوری نکرد نکنه فلان بشه بهمان بشه نکنه انتخابم اشتباه بوده

هیچیم کم نبود ، درسمو مبخوندم کارمو میکردم زندگی مجردیمو داشتم.حالا همه اش باید به این فکر کنم چرا پ ...

نه از این فکر ها نکن . نباید نقطه ضعف بدی دستشون . نبایدبفهمین روی چی حساسی . سیاست داشته باش و خودتو عالی نشون بده . کم کم همسرتو بکشون سمت خودت 

نه از این فکر ها نکن . نباید نقطه ضعف بدی دستشون . نبایدبفهمین روی چی حساسی . سیاست داشته باش و خودت ...

والا اینجوری که ازش فهمیدم دهن بینه.

میره خونشون و میاد تا یه برنامه جدید داره ، دوباره باهاش حرف میزنم اوکیش میکنم ، ولی تا کی

والا اینجوری که ازش فهمیدم دهن بینه.میره خونشون و میاد تا یه برنامه جدید داره ، دوباره باهاش حرف میز ...

چرا واقعا خانواده شوهر اینکارو میکنن  آخه یکی نیست بگه بچته چرا زندگیش دخالت میکنی . 

دقیقا دخترخاله منم تازه ازدواج کرده شوهرش به حرف مادرش خیلی گوش میده همین بده . پسر خوبیه ولی خانوادش خیلی حرف مفت میزنن و توی زندگیشون دخالت میکنن . خالم مبخاد زود عروسی دخترشو بگیره بفرسته خونه بخت از شر مادرشوهره راحت شه 

وگرنه دهن خانواده شوهر هیچ وقت بسته نمیشه 

در دروازه میشه بست در دهن مردم نه 

ولشون کن بزار هر چی میخان بگن . بزار با دروغ ها خودشون خوش باشن 

کم محل کن ‌ . جواب نده ‌ . تا بدونن زیادم حرفاشون مهم نیست خودشون خاموش میشن 

چرا واقعا خانواده شوهر اینکارو میکنن آخه یکی نیست بگه بچته چرا زندگیش دخالت میکنی . دقیقا دخترخاله ...

اصلا طرفشون نمیرم. همشون خوبن ولی پدرشوهرم سرطانیه در نوع خودش. بچه هاش خرس گنده شدن هنوز جوری رفتار میکنه انگار حرف اون فقط مهمه بقیه خرن.

ببین اینو قبلا یکی به من گفت من گو ندادم ، ولی به تو میگم تو گوش بده ،اگه خواستی ازدواج کنی علاوه بر اخلاق همسرت و خانوادش باید به پولش هم توجه کنی. انقد پول داشته باشه که وابسته کسی نباشه و بتونی زندگیتو کامل مستقل کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز