2777
2789
عنوان

دوست خوب ؟ نه

154 بازدید | 18 پست

بنظرم تا دانشگاه میشه دوست پیدا کرد بعدش که وارد محیط کار میشی بقیه خیلی کم لطفن توی دوستی 

خیلی بی معرفت تر 

و گاها دنبال منفعت 💔 

قرار بود با همکارم امروز یه سفر یه روزه بریم دیشب گفت اگر شیفت دختر عمش بخوره ک اونم بیاد اینم میاد و قرار بود خبر بده که نداد و بعدش رفتم بازار دیدم با چندتا از همکارای دیگه بیرونه 

هعیی غمگین شدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نصیحت یا توصیه یا تجربه:

هیچ همکاری دوستت نیست با هیچ همکاری وارد رابطه عاطفی و دوستانه نشو مگر اینکه محیط کارتون کاملا از هم جدا و متفاوت باش

توی مجل کار تو فقط همکار داری و گاهی هم رغیب

نه جای درد و دل کردنه نه برای اینه که باهاشون سفر بری نه هیچ چیز دیگه

توی محیط نظام مند این شکلیه، با استارتاپ ها کار نداریم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بنظرم دوست خوب وجود نداره

میشه همه رو جمع نبندی؟

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
بنظرم دوست خوب وجود نداره

دوست خوب هس

ولی کم...

من الن ی دوس دارم از رگ گردن هم ب هم نزدیک تریم نصف شبم‌ بته دو دیقه ای خودشو میرسونه

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم