2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جمله ای که بعد ۴۰ سال در مقابلش تعظیم کردم:"اول از همه آدم باید شانس داشته باشه"

منم قبلن به شانس اعتقاد نداشتم ولی این سالها یه اتفاقاتی برام افتاد اعتقاد پیدا کردم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

پس چرا خودکشی گناه نابخشودنی هست اگه وقت مرگشون بوده؟

خدا میخوایته با مرگ طبیعی بمیرن. 

ولی شیطان وسوسه شون کرده و با گناه خودکشی مردن.. 

خدا میخواست با مرگ طبیعی خیلی گناهاشون بخشیده بشه، چون سرپیچی کردن، هم زجر مرگ رو چشیدن، هم گناه و نافرمانی کردن

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
😐😐پس زمان مرگشون نبوده ،خودشون خواستن که بمیرن

اگه زمان مرگشون نرسیده بود، روح از بدنشون جدا نمیشد، مثل خیلی ها که خودکشی ناموفق داشتن

اونهایی که با خودکشی کاملا فوت کردن، معلوم میشه مرگشون رسیده بوده، حتی اگه خودکشی هم نبود، به حادثه طبیعی دیگه قطعا میمردن

اگه زمان مرگشون نرسیده بود، روح از بدنشون جدا نمیشد، مثل خیلی ها که خودکشی ناموفق داشتناونهایی که با ...

طرف از هشت طبقه خودشو انداخت تخت زمین شد 😑والا منم روحم پر کشید با کارش چه برسه خودش، راه خودکشی که انتخاب کرده بود هیچ طوره امکان زنده موندن نزاشته بود برای خودش ،۱۶سالش بود سالم سالم بود هم بود زمان مرگش هم نبود ،اونایی که زنده موندن راه سطحی انتخاب کردن 

طرف از هشت طبقه خودشو انداخت تخت زمین شد 😑والا منم روحم پر کشید با کارش چه برسه خودش، راه خودکشی که ...

چون زمان مرگش رسیده بوده، با دست خودش بهترین راه خودکشی بی بازگشت رو رقم زده بوده.. 

اگه زمان مرگش نرسیده بود، با دست خودش، خودکشی سطحی رو انتخاب میکرد و باز زنده میموند مثل خودکشی های ناموفق.. 

منم قبلن به شانس اعتقاد نداشتم ولی این سالها یه اتفاقاتی برام افتاد اعتقاد پیدا کردم

چه اتفاقی؟

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم