2777
2789
عنوان

قلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مشروب اهلش نیستم بدونم چجوره و باهاش موافق هم نیستم چون مغز رو تحت تاثیر قرار میده نمی‌دونم ...

جناب شما اگر همسرتو‌دوست داشتی میدونستی به عنوان شریک زندگیش در قابل ایشون مسئولی !! فردایی به سبب کشیدن دخانیات دچار امراض شدی این همسر شماست ک زندگیش تحت تاثیر قرار میگیره و مجبوره با امراض شما دست و پنجه نرم کنه  

نععععع باهاش صحبت کن وبهش بگو میرمچایخونه کاش ازاول قبول نمیکردی که باشه نمیکشم

صحبت کردن هیچ فایده ای نداشته و نداره، از طرفی نمی‌خوام دوباره ناراحتش کنم

بخدا پشیمونم که اولش گفتم نمیکشم، نمی‌دونستم اینقد سختم میشه

صحبت کردن هیچ فایده ای نداشته و نداره، از طرفی نمی‌خوام دوباره ناراحتش کنمبخدا پشیمونم که اولش گفتم ...

فک کن بفهمه توسایت بارداری عضوی چیکارت میکنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخش 

در ضمن همسرتون درست میگن از بستگان من عضو کادر درمان هستن ( در بخش دیالیز کلیه) ایشون هم از تجربیات افراد معتاد و الکلی برای ما گفتن 

شما که نمیتونید قلیون کنار بزارید یعنی یک وابستگی به قلیون دارید و میتونه این وابستگی به اعتیاد تمام عیار تبدیل بشه کسی هم قادر به پیش بینی اینده نیست هیچ زنی هم روی زندگیش قمار نمیکنه به خاطر نگاه های جامعه به زنان بیوه یا مطلقه 

پس اگر علاقه ای درکاره بهتره به خاطرش انگیزه بگیرید دخانیات برای همیشه ترک کنید  

بش بگو شرمنده نمیتونم نکشم دوباربکشی عادت میکنه

چرا انقدر ضد زنی !!!! نمیفهمی دخانیات چه مشکلاتی برای جسم و روح طرف به همراه میاره؟؟ وقتی طرف داره اینده شو ایمن میکنه تو برای چی با راهکار دادن به نامزدش اینده اون زن به خطر میندازی؟؟؟