2789
عنوان

یک عدد کنکوری🚶🏻‍♀️

203 بازدید | 15 پست

بچا از امروز استارت زدم واسه کنکور امسال. خیلیا تو این مدت تونستن ب رشته های مختلف برسن منم گفتم امتحان کنم نذارم واسه سال بعد از الان

دیگ تهش اینه میریم دانشگاه میفمیم چی میخاییم😂

میخام هرطوری شده پرستاری بیارم!

بعد نتایج میام میگم شد یا نه😂🫡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باخت نده🥰

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

امیدوارم موفق باشی

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
دمت گرم منم میخونم پزشکی شهید بیاریم باهم پرستاری چیه😂😂😂😂

جوون بهت اصا🤣🤣حاجی من ب جایی رسیدم میخاسم ب آبیاری گیاهان دریایی راضی شم😂کارنامه های پارسالو دیدم گفتم نه بابا بنظر غیرممکن نمیاد با میانگین ۲۰ تونستن پرستاری بزنن اونم روزانه- ما چرا نتونیم😂

منم میخام شروع کنمولی هرچی زور میزنم نمیشهاصلا نمیتونم درس بخونم دیگ

شروع کن 

باور کن امسال قبولی با افزایش ظرفیتا خیلی راحت تره یسری مباحث تست خیزو میتونی تو همین سه هفته جمع کنی 

کارنامه های پارسالو ببینی بعد کنکور دلت میسوزه واقعا

و اینم بگم پشت کنکور موندن با رتبه ۴۰ هزااار(مثلااا)خیلی بهتر از با رتبه ۱۰۰هزار موندنه.

صفری؟معدل چطور؟منم امروز استارت زدم حداقل25 تا 30 هزار بشم!

صفر صفر ک نمیشه گف چون پشت کنکوریم ولی خیلی کم خوندم ینی یهو ول کردم همه چیو

معدلم تراز ۷۳۰۰ بهم داد پارسال

با همین ۲۵هزارم پیرا زدن روزانه م اوردن ایشالا مام قبولیم.