2777
2789
عنوان

خوش استایل

145 بازدید | 9 پست

خانوما من قدم‌۱۶۵ وزنم ۵۵ هر لباسی میپوشم تو تنم گشاده و اصلا حس خوبی نمیگیرم چه لباسایی باید بپوشم که خوش استایل باشن کوتاه بلند ؟رنگ روشن یا تیره؟تنگ گشاد؟طرح دار یا بدون طرح

من قدم ۱۷۰ و وزنم ۵۸ کیلو و احساس چاقی دارم

تو چطوری لباسا تو تن زار میزنن

حتما سایزات اشتباه میخری وگرنه لاغر نیستی

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
من قدم ۱۷۰ و وزنم ۵۸ کیلو و احساس چاقی دارمتو چطوری لباسا تو تن زار میزننحتما سایزات اشتباه میخری وگ ...

نمیدونم اشتباه کارم کجاس ولی دوست دارم مثل اون خانومایی ک می بینم خوش استایل باشم اما نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم اشتباه کارم کجاس ولی دوست دارم مثل اون خانومایی ک می بینم خوش استایل باشم اما نیستم

باید درست و اصولی خرید کنی 

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
میشه راهنماییم کنید؟

از چه استایل های خوشت میاد ؟! 

مینیمال ؟ 

کژوال

اولد مانی و کلاسیک ؟

اما هرچی میخرم یا بهم دیگه نمیاد یا تو تنم یه جوریه😐

باید رنگ های بخری که بتونی باهم ست کنی

مثلا اینارو همیشه داشته باش

شومیز بیسیک ( سفید- مشکی - کرم)

شلوار جین راسته آبی روشن 

شلوار کتان راسته ( مشکی و کرم و سفید و طوسی)

کت ( کرم - مشکی - سفید )

چندتا هم کراپ تاپ قهوه ای و سفید و کرم و مشکی داشته باش

کیف و اکسسوری هم همیشه بنداز