زیر لفظیش سرویس بود دوران آشنایی یه انگشتر نامزدی یه انگشتر حلقه هم جدا عید نوروز انگشتر عید قربان ده میلیون لباس شب یلدا بهترین لباس ها الان مامامم دیدم خیلی ناراحته میگم چیه میگه داداشت زنگ زده پریده به من عید غدیر چرا کاری نکردید برای زنم دیروز پریود بوده چرا بهش توجه نکردی در حالی که مامانم میگه قرص آهن خوراکی همه جی بهش دادم مامانم حرص میخورد گفت هر شب خونه پدر زنشه توقع بیجا داره خرج تراشی میکنه بابات باید پول بده کلی وسیله برای خونه پدر زنش خریده الانم داداشم یه مریضی گرفته هروقت مامامم میگه برو دکتر خانوم بهش بر میخوره تو مهمونی محل مامانم نمیده بعد خونشون میره خوبه باهاش داداشم گفته بهترین غذا تا باید جلوش بزاری منم به مامانم گفتم تقصیر خودتونه هرچی گفت گوش دادید چه خبره گفت دیگه محل نمیدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.