2777
2789
عنوان

زنداداشم زندگیم رو بهم میرزه

245 بازدید | 9 پست

اخلاقش تغیر کرده 

حسود شده 

زیاد محل نمیزاره 

خواستگار برام میاد یکاری میکنه کع بهم بخوره هم خودش هم خونوادش 

چشم نداره ببینه یکی بهم پیشنهاد ازدواج یا دوستی بده 

مخصوصا اگه موقعیتش خوب باشه

یا یبار پسری که قبلا دوسش داشتم زنگ زد بهم داشت از حسودی دق میکرد از اون روز اون پسره دیگه پیداش نشد 

همیشه احترام به خونوادم میزاشت الان محل نمیزاره بی احترامی به خونوادم میکنه 

داداشم رو باهام بد کرده و....

دلیل این رفتاراش چیه واقعا؟ یکباره بدجنس شد

فقط حسادت ..تو میگی زن داداش؟من میگم خواهرم

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حسادت ..تو میگی زن داداش؟من میگم خواهرم

اینجوری نبود آخه حسادت چرا کاری به کار هم نداریم 

مامانم میگه دلش نمیخواد. تو یه ازدواج خوب بکنی یا پسری که دوسش داری باشی و خونوادشم نمیزارن مخصوصا مادرش

اینجوری نبود آخه حسادت چرا کاری به کار هم نداریم مامانم میگه دلش نمیخواد. تو یه ازدواج خوب بکنی یا پ ...

مادرت درست میگه 

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

خب چطوری حلش کنم همه خواستگارای خوبمو میپرونه

والا نمیدونم منم هنوز نتونسم حل کنم