2777
2789
عنوان

گفتاردرمانی

381 بازدید | 46 پست

دخترن ۴ سالو ۹ ماهشه دکترش گفت حرف زدنش در حد ۳ سالو نیمه 

از همسناش عقبه مشخصه امسال ثبت نامش کردم برای پیش دبستانی 

بردمش گفتار درمانی و کاردرمانی قبل ثبت نام گفتم امسال ثبت نامش نمیکنم میدونم عقبه 

دکترش گفت بزار چند جلسه ارزیابی کنم بعد س جلسه گفت نه ثبت نامش کن قول میدم تا سنجشش میرسونمش 

براش کتاب و اینام گرفتم پیشرفتم داشته ولی استرس دارم هربار دکترش میگ تو خودت استرس داری به بچت استرس میدی من گفتم میرسونمش خیالت راحت فقط تاخیر داره از لحاظ اتیسم و اینا اصلا شک نکردن بهش فقط میگن تاخیر....

چیکار کنم استرس ولم کنه 

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هعی عزیزم همدردیم حالا منیکه بچه ام ۶سالشه و حرف نمیزنه چ خاکی تو سرم بریزم تا حالا گفتار هم نبردمش فقط امیدم به خداست

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

هعی عزیزم همدردیم حالا منیکه بچه ام ۶سالشه و حرف نمیزنه چ خاکی تو سرم بریزم تا حالا گفتار هم نبردمش ...

هیچ حرفی نمیزنه؟

دختر من جملات ساده میگه مثلا بابا اومد 

آجی گریه میکنه 

آب میخوام 

پتو بده 

بریم بخوابیم 

بابا رفته حموم 

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

هیچ حرفی نمیزنه؟دختر من جملات ساده میگه مثلا بابا اومد آجی گریه میکنه آب میخوام پتو بده بریم بخوابیم ...

پسر منم همینطوری کوتاه حرف میزنه از وقتی به دنیا اومد با همه هم سن و سالش فرق داشت نشستنش راه رفتنش دشویی گفتنش دیر تر و باتاخیر بود ولی شد الان مونده این حرف زدنش وقتی خودش مخاد حرف میزنه ولی وقتی کسی سوال میپرسه جواب نمیده 

من دیروز دخترم بردم گفتار درمانی گفت بچه آت مشکوک به اوتیسم ‌د فعع قبل گفت دیجیتال من چیکار کنم.حالا ...

چند سالته بچه ات؟

این که من می بینم آتیسم نداره .فقط می خواد اذیت کنه.شیطونه.بعضی وقت ها فکر می کنم خنکه.به نظرم دیجیت ...

دیجیتال چی هست من نمیدونم