هیچهیچهیچ مدیر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12995 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 39 پست چندمی میگیرم گواهی نامه ،البته هنوز ثبت نام نکردم 😂😂اصلا به خودم اعتماد ندارم حس میکنم خنگم 1403/04/04 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7176 قدش متوسط رو ب بالامعمولا ارومه و ریلکسموهاش مشکی و پرپشت...مهربونهو فک کنمم همه جریانات زندگیو اول ... میشه لطفا جواب منم بدی امسال خونه میخریم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 یا دولتیه تو بانکیا تو کار گوشی و کامپیوتر ایناس تجربیم بنظرت دانشگاه چی میارم؟ازدواج میکنم باهاش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
۰۰aseman۰۰ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1631 میشه لطفا جواب منم بدی امسال خونه میخریم اره ارهاین چندمین باره میگم اره😂
۰۰aseman۰۰ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1631 تجربیم بنظرت دانشگاه چی میارم؟ازدواج میکنم باهاش؟ هوشبری پرستارینمیکنی
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7176 اره ارهاین چندمین باره میگم اره😂 😁😁😁😁وای دیگه خودمم دیوانه شدم خدا از دهنت بشنوه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 هوشبری پرستارینمیکنی مرسی💜معدلم بالای ۱۶ میشه؟چقدر دقیقه حست؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
manae عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1927 هوشبری پرستارینمیکنی گلم منو میگی کی ازدواج می کنم و با چه شغلی؟ ممنون یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 10206 [QUOTE=344015804]اره اره این چندمین باره میگم اره😂[/QUOTEپیام میده ؟؟
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33090 دومین بار عزیزم اون پسری که باهم چش تو چشم شدیم بینمون چی میشه ؟حسش بر من چیه گلممم؟شماره مو داره؟؟؟
manae عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1927 @سبدسبد گلم میشه بگی ازدواج دارم یا نه؟ یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت