هیچهیچهیچ مدیر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12995 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 39 پست چندمی میگیرم گواهی نامه ،البته هنوز ثبت نام نکردم 😂😂اصلا به خودم اعتماد ندارم حس میکنم خنگم 1403/04/04 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
butterfly_queen عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 3691 عه میگم نمیتونم تصورش کنما بالای سی سال کار نمیکنه؟😂
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12995 متوسطی گاهی فک میکنم از پس همه چی برمیام گاهی برعکس
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 ن زیاد چون خودم سنم کمه😅 منم میگی معدل کل چند؟؟؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12995 تولدت بهمن یا مهر یا اسفند آره پس دومی میگیرم دیگه خیالم راحت باشه 😂؟کی وارد رابطه میشم ؟چه ویژگی هایس دارع ؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 ۱۷ یا ۱۸ حس جانم کسیو با دل و جون دوسش دارم چی میشهتهش؟خصوصیاتش؟چقدر دقیقی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
۰۰aseman۰۰ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1631 آره پس دومی میگیرم دیگه خیالم راحت باشه 😂؟کی وارد رابطه میشم ؟چه ویژگی هایس دارع ؟ میگیری تلاش کنیرابطه حالا حالا ها نیس احتمالا دو سال دیگه
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12995 میگیری تلاش کنیرابطه حالا حالا ها نیس احتمالا دو سال دیگه چخبرع از تنهایی مردم 😂😂😂
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12995 میگیری تلاش کنیرابطه حالا حالا ها نیس احتمالا دو سال دیگه این تابستان خوبی هست ماجراجویی وتفریحو اینا ؟
۰۰aseman۰۰ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1631 حس جانم کسیو با دل و جون دوسش دارم چی میشهتهش؟خصوصیاتش؟چقدر دقیقی؟ قدش متوسط رو ب بالامعمولا ارومه و ریلکسموهاش مشکی و پرپشت...مهربونهو فک کنمم همه جریانات زندگیو اول با ایشون در میون میزاریحس میکنم خیلی چیزا ازت میدونه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 قدش متوسط رو ب بالامعمولا ارومه و ریلکسموهاش مشکی و پرپشت...مهربونهو فک کنمم همه جریانات زندگیو اول ... فامیله نمیدونه دوسش دارم کدوم شهره؟شغلش؟ازدواج هست؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
۰۰aseman۰۰ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1631 فامیله نمیدونه دوسش دارم کدوم شهره؟شغلش؟ازدواج هست؟ یا دولتیه تو بانکیا تو کار گوشی و کامپیوتر ایناس